Jenny Alversjös stora lycka med pojkvännen

Stoppa Pressarna avslöjade Jenny Alversjös nya kärlek.
Nu berättar den populära programledaren om sina heta känslor för Anders Bernunger.
Hon avslöjar de starka känslorna för sin skäggprydde älskare och hur det står till med hälsan efter den livshotande stroken.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2020-06-28 kl 17:56 |

ProvaPremium

Jenny Alversjö, 46, hade en minst sagt omtumlande höst.

Hon träffade en ny kärlek i form av annonssäljaren Anders Berunger, 42. Stoppa Pressarna kunde avslöja paret i samband med att de hade en romantisk weekend i New York.

Bild 1 av 5

Nu berättar Jenny Alversjö om sin stora kärlek till pojkvännen Anders Berunger och om hur hon mår efter den allvarliga stroken.
Bild 2 av 5

Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att Jenny Alversjö träffar annonssäljaren Anders Bernunger.
Bild 3 av 5

Jenny Alversjö lyckades ta sig till Elle-galan trots att hon drabbats av en allvarlig stroke.
Bild 4 av 5

Idag mår Jenny mycket bättre och inte minst kärleken till Anders håller henne uppe.
Bild 5 av 5

Jenny och Anders var på en romantisk weekend i New York, kort efter att paret kom hem drabbades TV4-stjärnan av en stroke.

Paret njöt av den amerikanska storstaden men de hann knappt landa och bli av med jetlaggen förrän det blev dramatiskt – riktigt dramatiskt.

Jenny Alversjö drabbades av en allvarlig stroke i hemmet och tack vare nya pojkvännen kom hon snabbt under sjukhusvård – programledaren har tackat sin kärlek offentligt för hans rådiga ingripande som räddade livet på stjärnan från ”Nyhetsmorgon”.

I dag är hälsoläget helt ok hos Jenny Alversjö.
– Jag mår jättebra och har känt mig väldigt bra sedan jag började jobba igen och det känns jätteskönt. Det kändes lagom att vara borta så länge som jag var. Jag har börjat jobba i lagom takt och känner att jag har fullt mandat att dra ner på takten ifall jag skulle behöva det. Så jag är full av energi, säger hon i Aftonbladet.