Relation

Sanna Nielsens nya kärlekslycka med sambon

Vilken härlig nytändning i relationen.
Nu berättar Sanna Nielsen om sin nya kärlekslycka med sambon Joakim Ramsell.
Sångerskan och programledaren bubblar av glädje.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-08-10 kl 08:49 |

ProvaPremium

Sanna Nielsen, 37, har återigen gjort succé med ”Allsång på Skansen”. Hon gör sin sjunde och sista säsong som programledare och allsångsledare och SVT har redan satt igång jakten på en efterträdare.

Det kommer naturligtvis inte bli lätt att ersätta skånskan som ju inte bara är en fantastisk programledare utan även ett renodlat superproffs när det kommer till sångförmågan.

Bild 1 av 8

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell har fått en härlig nytändning i sin relation. Nu berättar hon om lyckan med parets gemensamma son Gibson.
Bild 2 av 8

Sanna Nielsen med Lasse Holm på Sollidens scen.
Bild 3 av 8

Sanna Nielsen med Arvingarna på Skansen.
Bild 4 av 8

Det är Sanna Nielsen själv som bestämt sig för att den här sommaren blir den sista som programledare för "Allsången".
Bild 5 av 8

Sanna Nielsen har blivit synonym med det populära ”Allsång på Skansen”. Men nu är det över.
Bild 6 av 8

SVT bekräftar att beslutet att sluta med "Allsång på Skansen" är helt och hållet Sannas eget.
Bild 7 av 8

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell är ett strävsamt par.
Bild 8 av 8

Lasse Berghagen har en nära relation till Sanna Nielsen sedan flera år tillbaka.

För Sanna Nielsen har årets säsong varit speciell på flera sätt. Inte bara det faktum att det är hennes sista sommar på Skansen – det har även varit hennes första sommar som nybliven mamma.

Sonen Gibson har varit med flera gånger i sommar i kulisserna på Solliden-scenen på Skansen och det har gått bra. Den lille pojken som föddes i oktober förra året var bara en månad gammal när han hängde med mamma och pappa Joakim Ramsell, 50, på turné första gången.

– Att bli mamma är en sådan storm av kärlek. Det är en vilja att Gibson ska må bra, men också ett ansvar. Att behöva lära sig hans behov. Jag googlar allt. Det finns ju ingen manual när man kommer hem från förlossningen. Hur tar man hand om en bebis? När vi kom hem ställde vi bilbarnstolen på bordet. ”Han sover nu. Vi låter väl honom sova, så får vi se vad som händer när han vaknar?” ”Varför skriker han nu? Jaha, han har ätit men har kanske ont i magen?”, har Sanna Nielsen berättat i en intervju i tidningen Amelia, rapporterar Hänt.