Relation

Madeleines hemliga krissamtal med Chris – ord för ord

Det är ohållbart.
Stoppa Pressarna har tagit del av ett ingående samtal mellan prinsessan Madeleine och hennes make.
Parets relation är inne i en djup kris.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-10 kl 07:02 |

ProvaPremium

Det är nog ingen som har tvekat över att allt inte står helt rätt till i äktenskapet mellan prinsessan Madeleine, 40, och Chris O’Neill, 48. Sommaren har varit en katastrof.

Chris O’Neill har konstlat och obstruerat hela tiden och till slut förmådde inte hovet lägga ut några dimridåer längre. Informationschefen Margareta Thorgren, 59, har helt enkelt tvingats erkänna att hon ”inte vet”.

Bild 1 av 8

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har det mycket svårt i sitt äktenskap just nu. Ska flytten till Sverige rädda det? Mycket tyder på att amerikanens avundsjuka gentemot hans hustru bara kommer öka.
Bild 2 av 8

Prins Nicolas, prinsessan Madeleine och Chris O'Neill guidas av Anna Carlemalm, föreståndare Naturum Höga Kusten, då de besöker Naturum Höga Kusten vid Skuleberget i Ångermanland. Här skötte sig Chris riktigt bra, sommaren började fint.
Bild 3 av 8

Prinsessan Madeleine har bestämt sig för att bejaka sina egna intressen och fördjupa sitt arbete med utsatta barn.
Bild 4 av 8

Prinsessan Madeleine var redo direkt när det stod klart att kungen ska opereras.
Bild 5 av 8

Kronprinsessan Victoria är olägligt nog på långresa i Australien när beskedet om kungens hjärtoperation kommer.
Bild 6 av 8

Prinsessan Madeleine med familj var hemma från Florida under julen. Då var till och med Chris på bra humör.
Bild 7 av 8

Det var tänkt som en romantisk återförening i slutet av sommaren. Men middagen på restaurang Italiano i Stockholm slutade i en katastrof för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill som började bråka.
Bild 8 av 8

Margareta Thorgren får ofta svara på frågor om Chris O'Neill. De bägge uppges gå mycket bra ihop. Samtidigt uppges Margareta Thorgren vara på väg att sparkas.

Det började på sämsta tänkbara sätt. Chris O’Neill kom inte med sin hustru till Sverige i början av juni. Då talades det om ”sjukdom”.

Sedermera dök amerikanen faktiskt upp och var till och med uppe vid Höga kusten tillsammans med sin hustru och för ovanlighetens skull sa han till och med ett par artigheter vid den efterföljande pressträffen.

Sedan kunde Stoppa Pressarna avslöja att Chris vägrade fira midsommar med sin hustru och familj. Prinsessparet var inbjudna till nära väninnan Andrea Brodin, 45, och hennes make Cedric Notz, 37, som för övrigt är en av Chris bästa vänner.