Sanningen om SVT-stjärnans otrohet mot maken

Otroheten knäckte äktenskapet.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja sanningen bakom Carolina Neuraths skilsmässa.
SVT-stjärnan hade sex med en journalistkollega.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2020-09-18 kl 13:42 |

ProvaPremium

Nyheten om att Niclas Engsäll, 44, och Carolina Neuraht, 34, skulle skiljas slog ner som en bomb i societeten. Det vackra ”it”-paret rör sig i de finare salongerna och Niclas Engsälls dotter från äktenskapet med Andrea Brodin, 43, är gudbarn till kronprinsessan Victoria, 43. Efter det chockartade beskedet har spekulationens vågor gått höga i innekretsarna på exklusiva Östermalm i Stockholm.

Många har gissat och trott att Niclas Engsäll blev så uppbragt när de vågade sexbilderna på Carolina Neurath flöt upp till ytan och att det var därför den dynamiske varumärkesexperten tröttande på sin hustru.

Bild 1 av 6

När Niclas Engsäll fick veta att hustrun Carolina Neurath varit otrogen med en journalistkollega var måttet rågat. Han begärde skilsmässa.
Bild 2 av 6

Niclas Engsäll är en gentleman av den gamla skolan och han avskyr otrohet. Han var tidigare gift med Andrea Brodin som är kronprinsessan Victorias närmaste väninna.
Bild 3 av 6

Maken Niclas stöttade sin hustru när hon var i blåsväder efter att ha svimnings-hånat Jenny Strömstedt.
Bild 4 av 6

Niclas Engsäll var även förstående när sexbilderna på Carolina Neurath flöt upp till ytan.
Bild 5 av 6

Niclas Engsäll blev inte glad över sexbilderna på sin hustru, men han valde ändå att lojalt stanna hos henne.
Bild 6 av 6

När Niclas Engsäll blev varse att Carolina Neurath varit otrogen begärde han skilsmässa. Sveket var för stort.

Nu kan dock Stoppa Pressarna avslöja den egentliga anledningen till skilsmässan. Det var inte de vågade sexbilderna där en lättklädd Carolina Neurath dansar på en bar i Ängelholm som fick bägaren att rinna över.

Det var inte heller SVT-stjärnans flitiga festande på krogen som fick Niclas Engsäll, som är en hedersknyffel enligt sina vänner, att tröttna.