SVT-programledare i sexhärva med småflickor

Nu dras nätet åt.
En kvinnlig programledare på SVT dras nu in i en otäck härva med sex och småflickor.
Polisen vill ha information från kvinnan som har lett Melodifestivalen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2020-09-17 kl 10:24 |

ProvaPremium

Det är sexhärvan kring den döde pedofilmiljardären Jeffrey Epstein som nu får en påtaglig koppling till Sverige. Det är åklagarmyndigheten på Amerikanska Jungfruöarna som tror att svenskan Eva Andersson Dubin, 59, kan bidra med viktig bevisning i utredningen av Epsteins brottslighet. Nu har den karibiska statsåklagaren skickat en formell begäran till svenskan.

Eva Andersson från Uddevalla i västra Sverige korades till Fröken Sverige 1980 och fem år senare var hon med som programledare för Melodifestivalen från Malmö, det var det året som Kikki Danielsson, 68, segrade med ”Bra vibrationer”.

Bild 1 av 8

Den tidigare SVT-programledaren har nu dragits in i en omfattande sexhärva med småflickor.
Bild 2 av 8

Åklagare på Amerikanska Jungfruöarna vill höra vad Eva Andersson känner till om den döde pedofil-miljardären Jeffrey Epstein.
Bild 3 av 8

Eva Andersson ledde Melodifestivalen 1985.
Bild 4 av 8

Kikki Danielsson segrade med "Bra Vibrationer" men det var Pernilla Wahlgrens bidrag "Piccadilly Circus" som blev den stora hiten.
Bild 5 av 8

Eva Andersson blev Fröken Sverige 1980. Sedermera utbildade hon sig till läkare i USA.
Bild 6 av 8

Eva Andersson blev tillsammans med Jeffrey Epstein och de fortsatte vara goda vänner i 40 år.
Bild 7 av 8

Prins Andrew anklagas för att ha haft sex med Virginia Roberts Giuffre när hon bara var 17 år. Prinsen träffade flickan genom Jeffrey Epstein.
Bild 8 av 8

Prins Andrew bröt med Jeffrey Epstein först två år efter att miljardären dömts för sexbrott.

Sedermera kom Eva Andersson att utbilda sig till läkare i USA. Under studietiden träffade hon Jeffrey Epstein och de bägge blev ett par.

Jeffrey Epstein är numera död, han tog sitt eget liv i en häktecell på södra Manhattan. Den döde miljardären var misstänkt för flera sexbrott mot unga tonårsflickor och i härvan har bland andra prins Andrew, 60, dragits in.