Nakenbråk

Sofia Wistam i jättebråk inför ”Naked attraction”

Starka känslor.
Nu avslöjar Sofia Wistam bråken inför ”Naked attraction”.
Det var nära att det aldrig blev något dejtingprogram för Kanal 5-stjärnan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-06-24 kl 05:30 |

ProvaPremium

Naked attraction” är utan tvekan årets mest omstridda tv-program alla kategorier. Många tycker oerhört illa om det och förfäras, bland andra Nour El-Refai, 34, som vi känner från ”Masked singer” i TV4.

Hennes kollega på TV4 Jenny Strömstedt, 49, hör till de få som faktiskt är anhängare av dejtingprogrammet som verkligen visar allt. Nyligen gick ”Jempa” rakryggat ut i sin podcast ”Röda vita rosen” och stod för att hon tycker programmet är bra.

Bild 1 av 6

Nu avslöjar Sofia Wistam sanningen om jättebråket inför inspelningarna av "Naked attraction".
Bild 2 av 6

"Naked attraction" går rakt på sak. Deltagarna är helnäck.
Bild 3 av 6

Sofia Wistam tvekade inför programledarskapet, men hon blev positivt överraskad.
Bild 4 av 6

Sofia Wistam har undvikit att läsa recensioner av programmet.
Bild 5 av 6

Axel Cronier var besviken då han sökte manliga killar, mörka drag, hår, skägg, skarp käklinje och lite tränade, men de var mer spensliga män han fick välja bland.
Bild 6 av 6

Sofia Wistam konstaterar att det är "vanliga fina människor" med i programmet.

Programledaren Sofia Wistam, 56, fick en turbulent inledning på sitt nya jobb. Hennes familj reagerade mycket starkt och negativt.

– Ne men alla var ”Nej what?”. Min 15-åring sa att ”jag flyttar hemifrån, jag pratar aldrig mer med dig”, det var jättejättepinsamt tyckte han. Jag visste inte vad jag skulle säga och sen när jag beslutade att jag skulle göra det här så pekade jag med hela handen och sakta men säkert så har han accepterat det. Och de har fått titta på första avsnittet, det var nästan min läskigaste publik ska jag säga och han tyckte det var jättebra, säger Sofia Wistam till Expressen.