Hälsa

Stora oron för Lasseman efter mystiska filmen

Nu måste han ta det lugnare.
Oron för Lars ”Lasseman” Larsson växer bland fansen.
Det är en film på nätet som spökar för musikern.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-10-14 kl 15:50 |

ProvaPremium

Lars ”Lasseman” Larsson, 50, är en av de största profilerna i Arvingarna. Den bildsköne artisten går hem hos både män och kvinnor och hans vackra yttre i kombination med hans milda sätt gör det lätt att tycka om den skicklige musikern.

Det har varit ett omtumlande år för Lasseman. I februari meddelade Casper Janebrink, 52, att han och hustrun Helena Janebrink, 45, skulle skiljas.

Bild 1 av 5Vi ser Lars

Lars "Lasseman" Larsson är mycket populär, speciellt bland de kvinnliga fansen till Arvingarna.
Bild 2 av 5Till vänster ser vi en förvånad Lasseman. Till höger ser vi hans hustru Therese som ser glad ut med Lasseman vid sin sida.

Lasseman och hans hustru har haft det riktigt tufft med renoveringen av huset. Nu kommer musikern med ett nytt besked inför nyår.
Bild 3 av 5Casper Janebrink Lasseman Kvinnorna Stor - Stoppa Pressarna

Casper Janebrink har valt att inte låta Arvingarna träffa hans son. Det hela är lite känsligt då "Lasseman" stod mycket nära Helena Janebrink.
Bild 4 av 5arvingarna babylycka stor2 - Stoppa Pressarna

Lars "Lasseman" Larsson kunde gratulera sin bandkollega Kim Carlsson till hans överraskande babylycka efter att han blivit morfar och sedan blev Casper Janebrink pappa.
Bild 5 av 5lasseman uppbrott stor2 - Stoppa Pressarna

Lasseman är Arvingarnas näst största stjärna efter Casper.

Parets uppbrott kom som en chock för många och för Lasseman var det speciellt.

Han och Helena Janebrink har stått varandra väldigt nära i alla år och för Lasseman var därför skilsmässobeskedet extra trist.

Sanningen om separationen

Saker och inte blev inte bättre efter att Stoppa Pressarna avslöjat den egentliga anledningen till separationen mellan Casper och Helena.