Stora oron för Gunilla Persson i karantän

Hur mår Gunilla Persson?
Hollywoodfrun är starkt påverkad av corona-hotet.
Svenskan får det allt tuffare i karantänen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2020-03-26 kl 11:50 |

ProvaPremium

Gunilla Persson, 61, tycker det är mycket oroande med corona-hotet och just nu är USA på väg att bli det nya epicentrumet för smittan efter Europa.

Kalifornien, där Gunilla bor, och New York är mest drabbats i USA. De amerikanska myndigheterna gör allt de kan för att stoppa det kinesiska dödsviruset och Los Angeles är i lockdown.

Bild 1 av 6

Gunilla Perssons följare oroar sig nu över hur Hollywoodfrun mår egentlingen.
Bild 2 av 6

Det är mycket pressande för Gunilla att sitta i karantän.
Bild 3 av 6

Gunilla Persson är orolig för flera av sina vänner. Hon lärde känna Carl Jan Granqvist när de var med i "Biggest Loser" och han ingår i riskgruppen med sin diabetes och sin ålder,
Bild 4 av 6

Framför allt är Gunilla pressad av oro över mamma Iris som är 94 år och multisjuk.
Bild 5 av 6

Gunilla Persson möter mycket kärlek och omsorg av sina följare. Allt flera frågar sig dock hur svenskan själv mår, Gunilla månar alltid om andra och riskerar då att glömma bort sig själv.
Bild 6 av 6

Vi får hoppas att allt går bra för Gunilla så att hon kan komma tillbaka i gammal god form.

För Gunilla är det väldigt obehagligt att tvingas till karantän och samtidigt följa den oroande utvecklingen i Sverige. Flera följare oroar sig nu över hur den långbenta Hollywoodfrun egentligen mår.

Gunilla har själv skrivit om sin förtvivlan över att hennes uppväxtort Högsjö i Södermanland är så drabbat. Den lilla bruksorten med bara 700 invånare har redan haft tre dödsfall som följa av coronaviriuset.
– Vi har mammas bostad kvar i Högsjö och eftersom det är mitt föräldrahem (sedan jag var två år) så är det väldigt speciellt för mig, skriver Gunilla på sin blogg.