Strömstedt i våldsamt bråk på kändisfest

Popsångaren gick rasande till attack på kändisfesten.
Niklas Strömstedt tappade besinningen fullständigt.
Han kastade sin öl över den profilerade kändisreportern och flydde springande från nattklubben.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2019-10-19 kl 20:05 |

ProvaPremium

Niklas Strömstedts, 61, hustru Jenny Strömstedt, 47, är just nu i rejält blåsväder efter en ifrågasatt krönika i Expressen där TV4-profilen påstår att hon blivit misshandlad. 

Hon har dessutom plockats bort som krönikör från tidningen efter att Stoppa Pressarna inledde sin granskning om lögnanklagelserna. 

Bild 1 av 10jennystromstedt niklasstromstedt brak stor 1 - Stoppa Pressarna

Musikanten Niklas Strömstedt gick till rasande attack på krogen vid Stureplan. Att maken nu blir uppmärksammad för sina illdåd kan inte vara roligt för hustrun och tv-kändisen Jenny Strömstedt.
Bild 2 av 10jenny stromstedt karlekskoppling timell stor3 2 - Stoppa Pressarna

Niklas Strömstedt och Martin Timell på vimmel. De bägge är vänner sedan många år och Timell var gäst på paret Strömstedts bröllop.
Bild 3 av 10jenny stromstedt aklagare besked stor 4 - Stoppa Pressarna

Åklagare granskar just nu polisanmälan mot Jenny och Niklas Strömstedt och snart kommer ett besked om en förundersökning ska inledas.
Bild 4 av 10jenny stromstedt gw ny attack stor2 - Stoppa Pressarna

Camilla Kvartoft hälsade på sin gamle parhäst Leif GW Persson när han lanserade sitt rosévin på restaurang Glashuset i Stockholm. Numera arbetar GW med Jenny Strömstedt.
Bild 5 av 10jenny stromstedt viveka talar stor 2 - Stoppa Pressarna

Jenny Strömstedt genomlider en turbulent tid just nu som en följd av att han hon vägrar svara på frågor om den påstådda misshandeln.
Bild 6 av 10jenny stromstedt penis stor5 1 - Stoppa Pressarna

Jenny Strömstedt leder "Brottsjournalen" tillsammans med Leif GW Persson. Paret har dock inte den där riktigt hjärtliga kemin mellan varandra.
Bild 7 av 10jenny stromstedt tv4 vagrar svara stor 2 - Stoppa Pressarna

Jenny Strömstedts chef Viveka Hansson har vägrat att offentligen uttala sitt förtroende för programledaren vilket väckt mycket ilska på "Nyhetsmorgon".
Bild 8 av 10jenny stromstedt karlekskritik stor 4 - Stoppa Pressarna

Jenny och Niklas Strömstedt hade kunnat svara på Stoppa Pressarnas frågor istället för att blanda bort korten och komma med svepande och falska anklagelser.
Bild 9 av 10shimoda ol stor1 - Stoppa Pressarna

Den profilerade kändisreportern Hasse Shimoda fick smaka på rockpoeten Niklas Strömstedts vrede som hällde en öl över Shimoda på en kändisfest.
Bild 10 av 10jennystromstedt kronika 8 0 0 0 24 - Stoppa Pressarna

Här är krönikan där Jenny Strömstedt hävdar att hon blivit misshandlad. Hon vägrar att berätta mer i detalj om vad som hänt, trots att Stoppa Pressarna sökt henne upprepade gånger.

Jenny Strömstedt har konsekvent vägrat tala om den ifrågasatta krönikan och ge mer detaljer från den påstådda misshandeln. Men istället för att svara rakt upp och ner på konkreta frågor attackerade hennes make Niklas Strömstedt Stoppa Pressarna.

I ett infamt och hetsande inlägg på sociala medier rasade rockpoeten över Stoppa Pressarna och vår bevakning. Han och hustrun Jenny, som även hon spred inlägget, gav sig på sajtens publisher Daniel Nyhlén, 43, personligen på ett så pass allvarligt sätt att kändismakarna nu är polisanmälda.