SVT-stjärnans make otrogen med Blondinbella

En chock i societeten.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att SVT-stjärnans Carolina Neuraths make Niclas Engsäll varit otrogen med Blondinbella.
Förvåningen och även upprördheten är stor i de fina kretsarna.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2020-11-03 kl 20:05 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar rapporterat om SVT-stjärnan Carolina Neuraths, 34, chockerande otrohetsaffär med Emil ”Hipster-Emil” Persson, 35.

SVT-profilen och ”Morgonstudions” så glimrande programledare lärde känna den milde smålänningen i samband med att hon medverkade i en sexfixerad intervju i ”Fördomspodden”.

Bild 1 av 10

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att SVT-stjärnan Carolina Neuraths ex-make Niclas Engsäll varit otrogen med Blondinbella.
Bild 2 av 10

När Carolina Neurath nyligen återvände till "Morgonstudion" efter Stoppa Pressarnas otrohetsavslöjande nakenchockade hon tittarna rejält.
Bild 3 av 10

Niclas Engsäll och Carolina Neurath var ett riktigt "it"-par och de älskade att mingla. Nu är äktenskapet slagit i spillror.
Bild 4 av 10

Carolina Neurath tappade sugen för sin älskare "Hipster-Emil" när hon blev varse om hans faiblesse för homoerotiska arrangemang i den högre skolan.
Bild 5 av 10

Emil Persson har även gästat Carolina Neurath i "Morgonstudion". Och han tog inga hänsyn till att hon var gift, smålänningen blev som besatt av Huddinge-tjejen som slagit sig fram i de finare kretsarna. Det var som att ett klasskomplex hos "Hipster-Emil" kom att manifestera sig i samklang med hans libido.
Bild 6 av 10

Niclas Engsäll pressade sin hustru som erkände att hon varit otrogen med Emil Persson. Skilsmässan blev oundviklig, nu kan dock Stoppa Pressarna avslöja att Niclas Engsäll har varit en lika god kålsupare i sitt första äktenskap.
Bild 7 av 10

Emil Persson är en småländsk yngling med hipster-ambitioner. Han inledde en sexuell relation med gifta Carolina Neurath.
Bild 8 av 10

Carolina Neurath värvades till SVT, nu går hon igenom en tung tid som nyskild.
Bild 9 av 10

Blondinbella är numera lycklig med Paul Sundvik, frågan är om han är varse att hans flickvän varit med en gift man?
Bild 10 av 10

Ytterst framgångsrike krögaren Panos Zois fungerar som informell rådgivare åt Blondinbella och Paul Sundvik. Kanske han kan lugna ner känslorna om Paul Sundvik blir svartsjuk på Niclas Engsäll?

Emil Persson bidade sin tid – ett halvår efter intervjun började han och Carolina Neurath skicka ångande heta meddelanden till varandra per Instagram.

Carolina Neuraths alltmer frivola meddelanden ledde rätt ner i sänghalmen – hon kunde inte motstå Emil och hade samlag med honom vid minst två tillfällen.

När maken Niclas Engsäll blev varse om sin hustrus äktenskapliga svek fann han ingen annan väg än att skiljas.

Den tämligen mediokre varumärkesexperten har alltid utgivit sig för att vara en man ”av den gamla skolan” och att han ”helgar äktenskapslöften som han avgivit inför gud”.