Tilde de Paulas fröjdefulla jul med olika papporna

En härlig jul utan allt för stora krav.

Tilde de Paula har fyra barn med tre olika pappor.

Tack vare en avslappnad inställning får programledaren ändå ihop högtiden på ett skönt sätt.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2021-12-23 kl 11:54 |

ProvaPremium

Tilde de Paula, 49, är tillsammans med Jenny Strömstedt, 49, en av TV4:s största stjärnor – de bägge kollegerna ”slåss” om vem som en dag ska bli den nya ”drottningen” på den kommersiella familjekanalen den dag Malou von Sivers, 68, bestämmer sig för att dra sig tillbaka.
För Tilde har hösten varit turbulent då hon hamnat i en bitter konflikt med sin pappa som är mycket besviken på sin dotter och det han menar är rena lögner i hennes självbiografiska bok ”Tiden läker inga sår”. Nu verkar emellertid det värsta bråket ha lagt sig och TV4-stjärnan planerar att njuta av en fröjdefull jul.

Bild 1 av 8

Tilde de Paula har barn med tre olika pappor – men klarar av julbestyren ändå.
Bild 2 av 8

Tilde de Paula är en av TV4:s mest skinande stjärnor.
Bild 3 av 8

Nu lackar det mot jul – och Tilde de Paula har barn med flera olika pappor.
Bild 4 av 8

Men Tilde De Paula hat löst problemet briljant.
Bild 5 av 8

"Idag är ju flera av barnen ganska stora, så det är inte särskilt krångligt" säger Tilde som här syns med kollegan David Hellenius.
Bild 6 av 8

För Tilde de Paula är julen en betydelsefull högtid.
Bild 7 av 8

– Thomas (maken Thomas Eby, reds. anm.) lagar en del mat, han tycker det är kul. Jag assisterar honom i köket och en hel del köper vi färdigt från den lokala fiskaffären, som senapssill. Vi köper även butiksbakade lussekatter, säger Tilde.
Bild 8 av 8

Tilde de Paula och David Hellenius på röda mattan.

Tilde de Paula försöker frigöra sig från alla traditioner och försöker istället ha ett avslappnat förhållningssätt till julen.

– Jag vill inte bidra till den här julhetsen, som får många kvinnor att känna sig otillräckliga, säger Tilde till tidningen Amelia.

Tilde de Paula arbetar stenhårt på TV4 med alla sina succéprogram och för henne är det viktigt att julen blir avkopplande utan en massa krav.