Tildes förtvivlan efter nyheten om Hellenius

En ren fasa.
Tilde de Paula blev mycket upprörd när hon fick höra talas om ryktena som omgärdar David Hellenius.
– Hon kan inte tro att det är sant, berättar en vän för Stoppa Pressarna.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2020-06-23 kl 21:46 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna kunde avslöja att det florerar ett otäckt rykte om David Hellenius, 46, i olika nätforum och per e-mail mellan folk i tv-branschen.

För den populäre TV4-stjärnan är den här sortens smutskastning naturligtvis upprörande och dessutom riskerar det att skada hans varumärke som familjeunderhållare och en av tv-Sveriges mysigaste programledare. 

Bild 1 av 7

Tilde de Paula blev mycket upprörd när hon fick höra ryktet om David Hellenius.
Bild 2 av 7

Tilde de Paula är en prisbelönt programledare och på intet sätt beroende av David Hellenius, men hon känner starkt för sin vän.
Bild 3 av 7

Tilde de Paula blev förtvivlad när hon nåddes av nyheten om David Hellenius. Hon vägrar tro på att det är sant.
Bild 4 av 7

Tilde de Paula är en skärpt journalist och hon är klok nog att förhålla sig kritisk till uppgifterna om David Hellenius.
Bild 5 av 7

Tilde de Paula har haft sin beskärda del av kärlekstrubbel. Tidigare har hon dejtat Runar Sögaard och även kopplats ihop romanstiskt med smörsångaren Don Bennechi.
Bild 6 av 7

Tilde och David står mycket nära varandra och umgås även en del privat.
Bild 7 av 7

David Hellenius är förbannad, han vägrar acceptera skitsnacket på nätet.

– David är fly förbannad över den här smutskastningen. Han är kränkt och upprörd och menar att det här måste få ett slut och detta nu, säger en person i kretsen kring David Hellenius.

I samband med finalavsnittet av ”Let’s Dance” förkunnande David Hellenius och hans programledarkollega Tilde de Paula, xx, att de inte avsåg återvända till programmet – i finalyran efter att John Lundvik, xx, segrat lite överraskande mot Sussie Eriksson, xx, ”glömdes” nyheten bort lite i mediebruset och den blev inte speciellt stort rapporterad.