Mest läst just nu:

Toppolitikern knäckt av ex-makens nya romans

Den kände centerpolitikern Fredrick Federley uppges vara bedrövad. 

Sedan hans ex-make Johnny förfördes av festfixaren Alexander Erwik sägs partipampen vara utslängd från bostaden. 

– Han är förtvivlad och vet inte vad han ska göra, berättar en initierad källa. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2020-05-03 kl 06:15 |

ProvaPremium

Som Stoppa Pressarna tidigare avslöjat har Europaparlamentarikern Fredrick Federley, 41, och maken Johnny Kroneld Federley, 40, gått skilda vägar. 

Istället, som vi också nyligen kunde avslöja, har har Johnny en ny het man vid sin sida. 

Bild 1 av 5

Centerpartiets Fredrick Federley är utslängd från bostaden av ex-maken Johnny som blivit förförd av festfixaren Alexander Erwik. Annie Lööf rapporteras stötta sin kollega i den svåra stunden.

Bild 2 av 5

Toppolitikern Fredrick Federley och Johnny Kroneld Federley gifte sig 2012. Men nu har paret gått skilda vägar.

Bild 3 av 5

Johnny har istället blivit förförd av den karismatiske festfixaren Alexander Erwik. Sedan Stoppa Pressarna avslöjade romansen visar de nu helt öppen upp sin härliga kärlekslycka.

Bild 4 av 5

Alexander Erwik är framgångsrik festarrangör i Stockholm vars fester lockar de rika och kända. Här ses han med Victoria Silvstedt.

Bild 5 av 5

Den nya hjärtevännen är inte vem som helst utan den karismatiske och vältränade festfixaren Alexander Erwik, 44, som skänker huvudstaden glitter och glamour genom sina kändisspäckade galatillställningar via sitt framgångsrika bolag Erwik Communication. 

Till en början såg allt ut som om det var frid och fröjd och mycket riktigt skedde skilsmässsan mellan Fredrick Federley och hans Johnny med goda intentioner och i bästa samförstånd.

Båda killarna var överens om att splittringen var bästa lösningen i relationen där passionen ebbat ut och glöden mellan lakanen inte riktigt infann sig längre. 

Efter att Stoppa Pressarna avslöjat att Johnny Kroneld förförts av nämnda Alexander Erwik har det duggat tätt med romantiska bilder på paret i deras sociala medier.