TV4 i panik efter skandalen med Jenny Strömstedt

Fullständigt handlingsförlamade.
Skandalen kring Jenny Strömstedt har försatt TV4 i panik.
Nu hotas trovärdigheten för hela ”Nyhetsmorgon”.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2019-09-02 kl 15:55 |

ProvaPremium

Det är tuffar dagar för Jenny Strömstedt, 47, just nu.

Programledaren för ”Brottsjournalen” och ”Nyhetsmorgon” kan nog leva med att hon blev utan pris på ”Kristallen”-galan trots att hon var nominerad till inte mindre än tre priser i två kategorier. Journalisten från Sollentuna hade själv kallat ”alla priser” för ”korrumperade skitpriser” på sin Facebook-sida när hon berättade om nomineringarna, så vi kan nog utgå från att hon inte är alltför nedstämd av fiaskot på tv-galan.

Bild 1 av 6

TV4 vägrar svara på frågorna kring Jenny Strömstedts uppgivna misshandel. En PR-expert säger till Stoppa Pressarna att kanalen drabbats av "panik".
Bild 2 av 6

Jenny Strömstedt har berättat om sitt komplicerade förhållande till alkohol och alkoholterapeuten Bengt Artur Cederholm har uttalat sig om vikten av att söka hjälp.
Bild 3 av 6

Jenny Strömstedt med sin make Niklas Strömstedt som är ett fint stöd för sin hustru. Här kramar Jenny om svärmor Margareta Strömstedt.
Bild 4 av 6

Jenny Strömstedt har varit med i "Let's Dance" där hon tog ut svängarna.
Bild 5 av 6

Jenny Strömstedt vägrar lämna ut polisanmälan eller kommentera bluff-anklagelserna om den misshandels-krönika hon skrev i Expressen.
Bild 6 av 6

TV4:s programdirektör Vivekan Hansson (till vänster) vägrar svara på frågorna kring Jenny Strömstedt. Här är syns hon på en bokrelease i sällskap med Josefine Tengblad.

Desto mer pressad torde Jenny Strömstedt vara av att hennes krönika i Expressen där hon skrev om ett brutalt överfall blir kraftigt ifrågasatt.