TV4 i panik efter skandalen med Jenny Strömstedt

Fullständigt handlingsförlamade.
Skandalen kring Jenny Strömstedt har försatt TV4 i panik.
Nu hotas trovärdigheten för hela ”Nyhetsmorgon”.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2019-09-02 kl 15:55 |

ProvaPremium

Det är tuffar dagar för Jenny Strömstedt, 47, just nu.

Programledaren för ”Brottsjournalen” och ”Nyhetsmorgon” kan nog leva med att hon blev utan pris på ”Kristallen”-galan trots att hon var nominerad till inte mindre än tre priser i två kategorier. Journalisten från Sollentuna hade själv kallat ”alla priser” för ”korrumperade skitpriser” på sin Facebook-sida när hon berättade om nomineringarna, så vi kan nog utgå från att hon inte är alltför nedstämd av fiaskot på tv-galan.

Bild 1 av 6jenny stromstedt tv4 panik stor 17 - Stoppa Pressarna

TV4 vägrar svara på frågorna kring Jenny Strömstedts uppgivna misshandel. En PR-expert säger till Stoppa Pressarna att kanalen drabbats av "panik".
Bild 2 av 6jenny stromstedt tiger stor 13 - Stoppa Pressarna

Jenny Strömstedt har berättat om sitt komplicerade förhållande till alkohol och alkoholterapeuten Bengt Artur Cederholm har uttalat sig om vikten av att söka hjälp.
Bild 3 av 6jenny stromstedt penis stor3 2 - Stoppa Pressarna

Jenny Strömstedt med sin make Niklas Strömstedt som är ett fint stöd för sin hustru. Här kramar Jenny om svärmor Margareta Strömstedt.
Bild 4 av 6jenny stromstedt penis stor1 2 - Stoppa Pressarna

Jenny Strömstedt har varit med i "Let's Dance" där hon tog ut svängarna.
Bild 5 av 6jenny stromstedt attackerad stor 7 - Stoppa Pressarna

Jenny Strömstedt vägrar lämna ut polisanmälan eller kommentera bluff-anklagelserna om den misshandels-krönika hon skrev i Expressen.
Bild 6 av 6viveka hansson tv4 stor1 1 - Stoppa Pressarna

TV4:s programdirektör Vivekan Hansson (till vänster) vägrar svara på frågorna kring Jenny Strömstedt. Här är syns hon på en bokrelease i sällskap med Josefine Tengblad.

Desto mer pressad torde Jenny Strömstedt vara av att hennes krönika i Expressen där hon skrev om ett brutalt överfall blir kraftigt ifrågasatt.

TV4-profilens detaljerade text om det oprovocerade våldet på öppen gata väckte massor av sympatier – men även spekulationer där det påstås att allt är uppdiktat. 

Stoppa Pressarna har vid flera tillfällen rapporterat om den skepticism och invändningar som finns kring Jennys berättelse att en ”medelålders man” i ”välstruken skjorta” och med ”rågblont” hår ska ha slagit henne med knytnäven i njure samt skrikit ”hora” åt henne.