- Senaste nytt från kändispressen

TV4-Jenny polisanmäler fruktad våldsman

Jenny Strömstedt har polisanmält mannen som attackerade henne. 
Nu trappas jakten på den fruktade ”Jenny-mannen” upp.
Stoppa Pressarna kan avslöja att polisen söker efter våldsverkaren som snart kan slå till igen. 

Den blonda programledaren blev brutalt överfallen på Skeppsbron i Stockholm, tidigt på måndagsmorgonen den 17 juni i år.

 • Stoppa Pressarna kan avslöja att Jenny Strömstedt har polisanmält mannen som så brutalt överföll henne i centrala Stockholm.

 • Jenny Strömstedt fick vila ut efter överfallet. Hurvida TV4-profilen använde cykelhjälm under attacken framgår inte av polisanmälan.

 • Här är den hemliga polisanmälan som Stoppa Pressarnas grävgrupp lyckats få fram och som styrker Jenny Strömstedts version av vad som hände.

 • Jenny Strömstedt har varit ifrågasatt men Stoppa Pressarna kan nu fria henne från bluffanklagelserna.

 • Tonchi Percan från Sveriges Radios "Medierna" gräver även han i Strömstedt-skandalen. Nu när Stoppa Pressarnas grävgrupp har lyckas hitta polisanmälan kan Tonchi mer koncentrera sig på mörkläggningen från mediechefer som Aftonbladets Lena K Samuelsson och Expressens Klas Granström.

 • Jenny Strömstedt och Steffo återförenades häromdagen när de åt julbord tillsammans.

 • Jenny Strömstedts framtid på TV4 har varit hotad men nu har Stoppa Pressarna räddat henne.

 • Jenny Strömstedt har varit hårt pressad kring den påstådda misshandeln, maken Niklas har stöttat så gott han kunnat.

 • Malou von Sivers skrev ett rasande inlägg på Jenny Strömstedts Facebook-sida där hon bland annat talade om "rena lögner". Jenny Strömstedt har nu tagit bort sin kollegas ilskna påhopp.

 • Jenny Strömstedt och hennes make Niklas Strömstedt har reagerat mot att programledaren granskas journalistiskt. Men nu är de nog desto gladare då Stoppa Pressarnas ansträngningar för att fria henne burit frukt.

 • Stoppa Pressarna har tagit fram en omfattande gärningsmannaprofil av "Jenny-mannen". Nu kan jakten trappas upp.

 • Till ingen nytta alls misslyckades Expressen-chefen Klas Granström att hantera "Strömstedt-skandalen". Nu får han inte fortsätta som chefredaktör.

 • Jenny Strömstedt med programledarkollegan Anders Pihlblad som är mycket omtyckt av sina kollegor.

 • Mitt under "Strömstedt-skandalen" lyckades Jenny Strömstedt också hamna i ett direktsänt bråk kring prinsessan Madeleine.

 • SVT:s Camilla Kvartoft gjorde ett överraskande inhopp i debatten, något som ifrågasatts kraftigt internt på SVT.

 • Här är fantombilden på "Jenny-mannen". Om ni ser honom, kontakta omedelbart polisen då mannen kan vara mycket farlig.

 • Här är den omstridda krönikan där Jenny Strömstedt påstår sig ha blivit överfallen och misshandlad. Hon har har konsekvent vägrat att svara på frågor kring krönikan men nu har Stoppa Pressarna lyckats gräva fram polisanmälan som friar Jenny. Bilder: TT, Instagram, TV4, Stoppa Pressarna och faksimil från Expressen.

Jenny Strömstedt, 47, har själv inte velat kommentera misshandeln eller polisanmälan men Stoppa Pressarnas grävgrupp har lyckats ta fram en kopia av den anmälan TV4-profilen, förmodligen blåslagen och chockad, gjorde efter överfallet.

LÄS MER: Kristin Kaspersens heta hotell-helg med "Let's Dance"-Calle

Gärningsmannen gick oprovocerat till attack på Skeppsbron i Stockholm, inte långt från Slussen där en intensiv trafik av cyklar och bilar rusar fram varje morgon. Klockan är 07.50 på måndagsmorgonen när Jenny Strömstedt blir överfallen.

I polisanmälan står att läsa under rubriken ”Brottet”:
– Okänd gärningsperson har slagit Jenny med knuten näve så att smärta uppstått och samtidigt skrikit; ”Din jävla hora du ska hålla reglerna”

Jenny Strömstedt skrev själv om misshandeln i en krönika som publicerades i Expressen den 22 juni, bara fem dagar efter det råa överfallet. Krönikan kom snabbt att bli ifrågasatt bland annat på flera nätforum och det finns de som har tvivlat på att programledaren ens gjort någon polisanmälan.

LÄS MER: Andreas Lundstedt hade sex med sin knarklangare

Mysteriöst nog har inte Jenny själv velat underbygga sina uppgifter i krönikan för att stärka sin trovärdighet. Desto tacksammare bör hon därför vara över att Stoppa Pressarnas redaktion har gjort jobbet med att försvara hennes heder genom att äntligen lyckats ta fram anmälan som styrker TV4-profilens berättelse. 

Under rubriken ”Omständigheter” i polisanmälan blir det otäck läsning.
– Jenny cyklade på Skeppsbron. I närheten av ett övergångsställe klev en man ut och slog Jenny med knuten näve. Slaget träffade på höger sida om ryggen, i höjd med njuren, vilket orsakade smärta, uppger Jenny i anmälan.

Två veckor efter att Stoppa Pressarna inledde vår granskning av Jenny Strömstedts ifrågasatta krönika slutade tv-profilen plötsligt på Expressen vilket ytterligare spädde på misstankarna om att något inte stod rätt till. Därför känns det extra glädjande att vi nu kan bevisa att Jenny Strömstedt agerat korrekt angående brottet.

LÄS MER: Niklas Strömstedts öppna hån mot Agneta Sjödin inför TV4-Jenny

Tyvärr hanterades ärendet med Jenny Strömstedt så illa av Expressens tillförordnade chefredaktör Klas Granström, 43, så att han inte kommer få tjänsten som ordinarie chefredaktör.

Stoppa Pressarna avslöjade att tidningens vd Anders Eriksson meddelat Klas Granström att han ”får nio månader till” men sedan kommer han ersättas. Även TV4:s programdirektör Viveka Hansson, 52, har enligt många brustit i sin hantering av programledaren.

En del av personalen på kanalen har nu enligt uppgift tappat förtroendet för Viveka Hansson, som inte gått ut och försvarat Jenny Strömstedt. Nu spekuleras det om att TV4-chefen får kicken så fort affären med Telia är genomförd.

Även Aftonbladets publisher Lena K Samuelsson, 55, har tagit märkliga beslut i sina publiceringar i den så kallade "Strömstedt-skandalen" och vägrar svara på vilka kopplingar hon egentligen har till Jenny och hennes make Niklas Strömstedt, 61.

Men nu skingras i alla fall en hel del av alla de märkliga frågetecknen i den sorgliga skandalhistorien om Jenny Strömstedt.

I polisanmälan framgår flera detaljer som programledarens läsare kunnat ta del av i hennes krönika.
– Samtidigt skrek mannen ”Din jävla hora du ska följa reglerna”. Jenny svajade till med cykeln men höll sig kvar uppe, står det i anmälan.

LÄS MER: Tilde de Paulas rörande stöd till stroke-drabbade TV4-Jenny

Anmälan upprättades klockan 15.42 den 17 juni, samma dag som överfallet mot Jenny Strömstedt.
– Jenny klev av cykeln och ropade efter mannen. Han vände sig mot henne och fortsatte skrika ”hora” och ”fitta” för att sedan vända sig om och på nytt lämna platsen.

Jenny uppgav att hon inte känner igen mannen sedan tidigare, står det i anmälan. Jenny Strömstedt beskriver även signalementet på mannen och det framgår att ”mannen hade kort blont hår, bar vit skjorta och ljusa kostymbyxor”.

I dagsläget är det oklart om Jenny Strömstedt dokumenterade några blåmärken eller andra skador som kan ha inträffat under vansinnesattacken. Om Jenny bar cykelhjälm framgår inte heller av anmälan.

Men programledaren för ”Nyhetsmorgon” och ”Brottsjournalen” beskriver hur hon har en:
– Ihållande smärta på höger sida av ryggen, i höjd med njuren.

LÄS MER: Prins Daniels stenhårda krav på Victoria

Under hela "Strömstedt-skandalen" har Stoppa Pressarna haft som ambition att belysa härvan från alla håll vilket inte minst manifesteras av att redaktionen till slut har lyckats ta reda på sanningen.

Stoppa Pressarna har sedan dag ett vinnlagt sig om att ta Jenny Strömstedts berättelse om överfallet på stort allvar. Vi har bland annat låtit en skolad akademiker sammanställa en gedigen gärningsmannaprofil. Dessutom har en pensionerad polis har tagit fram en avancerad fantombild med hjälp av ett speciellt tyskt datorprogram.

Vi har även utfäst en belöning på hela 250 000 kronor till den som kan lämna ett avgörande tips så att ”Jenny-mannen” kan gripas och lagföras.

Vid en lagakraftvunnen dom kommer den som lämnat det avgörande tipset att belönas med en kvarts miljon kronor.
– Det är naturligtvis av yttersta vikt att vi hjälper polisen lagföra denna galning som mycket väl kan tänkas slå till igen. Nästa gång kanske han begår ett mord, det är det ingen som vet, säger Stoppa Pressarnas publisher Daniel Nyhlén, 43, i en kommentar angående det fasansfulla brottet.

LÄS MER: Första bilden på TV4-Jenny efter brutala överfallet

Om ni har tips om den fruktade ”Jenny-mannen” maila oss här.

Skulle ni se våldsverkaren ingrip inte på något sätt; utan kontakta omedelbart polisen då mannen anses vara mycket farlig. 

LÄS MER: Första livstecket från försvunna Chris O'Neill 
LÄS MER: Anders Borgs plötsliga chockbesked till Dominika som skakar om familjeidyllen
LÄS MER: Molly Sandéns dramatiska flykt från Tom Cruise-sekten

VI AVSLÖJAR: Alla detaljer om brutala brottet!

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: TV4-Jenny polisanmäler fruktad våldsman

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

SVT-stjärnan Carolina Neuraths sexsamtal med älskaren

Samtalet blir alltmer intimt och börjar handla om rollspel, sexfantasier och rakade manslemmar.
Carolina Neurath och hennes älskare Emil Persson blir mer och mer frispråkiga.
Stoppa Pressarna kan redovisa sexsamtalet mellan SVT-stjärnan och journalistkollegan ord för ord.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Gunilla Perssons glädjechock efter dödsdramat

EXTRA:

Nu får mamma Iris äntligen vila!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Rickard Olssons stora revansch efter rattfyllan

EXTRA:

Äntligen lite flyt för den hårt prövade 53-åringen!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Chocken: Blondinbellas pojkvän åtalas

EXTRA: Brottsligheten misstänks ha pågått längre tid!

Svenskt

Carolina Neuraths utsträckta hand efter otroheten

EXTRA: Så försöker SVT-stjärnan få sin makes förlåtelse!

Svenskt

Patrik Sjöberg i kokainrazzia kring Stureplan

VI AVSLÖJAR: Knarkspan slog till mot höjdhoppsstjärnan!

SVT-profilen Mats Knutson om sitt nya utseende

EXTRA:

"Då har man lätt för att sluddra!"

Gunilla Perssons mamma Iris i ny dödskamp

EXTRA: "Hemska nyheter ännu en gång!"

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

SVT-stjärnan Carolina Neuraths sexsamtal med älskaren

VI AVSLÖJAR: Ord för ord: rollspel, rakade kön och sexfantasier!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Så får Paolo Roberto hjälp efter sexköpet

VI AVSLÖJAR:

Hemlig mansgrupp tar hand om programledaren!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Carolina Gynning tar time out efter konstbluffen

VI AVSLÖJAR:

Den skandaliserade konstnären går under jorden!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Antonio Hysén avslöjar sanningen om nya kärleken

EXTRA: Äntligen har han hittat en härlig kille!

Lasse Kronérs vilda dejtande efter uppbrottet

EXTRA: "Jag lever inte direkt som en munk!"

Markoolios nya liv efter skilsmässan

EXTRA: Så lever artisten idag efter uppbrottet!

Mona Sahlins egna ord om utpekade älskaren

EXTRA: Tittade på lyxhus för 10 miljoner tillsammans!

Fejk-anklagelser mot Carolina Gynning

EXTRA: Nu hotas konstnärens hela försörjning!

Anders Pihlblad avslöjar sanningen om barnplanerna

EXTRA: "Det är härligt att vi inte tröttnar!"

Bianca Ingrosso i våldsamt bråk med Philippe

EXTRA: Oroliga grannar ingrep resolut för att avbryta!

Sigge Eklund i hett bastubråk med grannkille

EXTRA: Känslorna invid aggregatet blev alltför intensiva!

Benjamin Ingrossos heta gymdejt avslöjad

BILD-EXTRA: "Benji-boy" bygger muskler som aldrig förr!

Stora problem i Evas och Efvas uppbrott

EXTRA: Ekonomiska bakslaget ingen kände till!

Bonde-Sigrids romantiska frieri i tv

EXTRA: "Det kändes otroligt mäktigt!"

Carolina Neuraths nakenchock efter otroheten

VI AVSLÖJAR: SVT-stjärnans oväntade comeback i rutan!

Nicole Falcianis bittra ord om Eric Saade

EXTRA: "Han har sårat mig så extremt mycket!"

Paolo Roberto slår tillbaka efter sexköpet

VI AVSLÖJAR: "Jag trivs bättre med mitt nya liv!"

SVT-stjärnans första intervju efter otroheten

EXTRA: Carolina Neuraths berättelse ord för ord!

Laila Bagge har adopterat – möts av kritik

EXTRA: Stöttas av Korosh efter kärlekshandlingen!

Gunilla Perssons mamma mirakelräddad igen

VI AVSLÖJAR: Iris Persson har återigen lurat döden!

Soldoktorns solbränna efter solsemestern

EXTRA: Visade stolt upp sig i TV4 efter kärleksresan!

SVT-stjärnans hemliga liv efter otroheten

BILD-EXTRA: Carolina Neurath söker stod hos väninnorna!

Peter Stormares hemliga möte på krogen

BILD-EXTRA: Hollywoodstjärnan fångad på bild med ung kvinna!

Fredrik Reinfeldts pengakris efter kokainrazzian

EXTRA: Den tidigare statsministern är hårt pressad!

Kikki Danielssons stentuffa hälsokamp

EXTRA: "Jag är fast besluten att jag ska klara det!"

Emilio Ingrossos rasande attack efter angreppet

VI AVSLÖJAR: Gör allt han kan för att skydda dottern Bianca!

TV4-profil åtalas för kvinnomisshandel

EXTRA: Ännu en skandal skakar familjekanalen!

Paolo Robertos nya drömjobb efter krisen

VI AVSLÖJAR: Nu vänder det för den sparkade programledaren!

Soldoktorn på solsemester med Lotta

EXTRA: "Det har verkligen varit fint och mysigt!"

Så inleddes SVT-stjärnans otrohetsaffär

VI AVSLÖJAR: Carolina Neuraths sexflört tog fart på semestern!

Anders Pihlblads skarpa markering i Malou-härvan

EXTRA: TV4-stjärnan sätter ner foten i bråket kring kollegan!

Blodinbella lurad och bedragen av pojkvännen

EXTRA: "Jag var godtrogen och köpte hans story!"

torsdag 1 oktober 2020