- Senaste nytt från kändispressen

TV4-Jenny polisanmäler fruktad våldsman

Jenny Strömstedt har polisanmält mannen som attackerade henne. 
Nu trappas jakten på den fruktade ”Jenny-mannen” upp.
Stoppa Pressarna kan avslöja att polisen söker efter våldsverkaren som snart kan slå till igen. 

Den blonda programledaren blev brutalt överfallen på Skeppsbron i Stockholm, tidigt på måndagsmorgonen den 17 juni i år.

 • Stoppa Pressarna kan avslöja att Jenny Strömstedt har polisanmält mannen som så brutalt överföll henne i centrala Stockholm.

 • Jenny Strömstedt fick vila ut efter överfallet. Hurvida TV4-profilen använde cykelhjälm under attacken framgår inte av polisanmälan.

 • Här är den hemliga polisanmälan som Stoppa Pressarnas grävgrupp lyckats få fram och som styrker Jenny Strömstedts version av vad som hände.

 • Jenny Strömstedt har varit ifrågasatt men Stoppa Pressarna kan nu fria henne från bluffanklagelserna.

 • Tonchi Percan från Sveriges Radios "Medierna" gräver även han i Strömstedt-skandalen. Nu när Stoppa Pressarnas grävgrupp har lyckas hitta polisanmälan kan Tonchi mer koncentrera sig på mörkläggningen från mediechefer som Aftonbladets Lena K Samuelsson och Expressens Klas Granström.

 • Jenny Strömstedt och Steffo återförenades häromdagen när de åt julbord tillsammans.

 • Jenny Strömstedts framtid på TV4 har varit hotad men nu har Stoppa Pressarna räddat henne.

 • Jenny Strömstedt har varit hårt pressad kring den påstådda misshandeln, maken Niklas har stöttat så gott han kunnat.

 • Malou von Sivers skrev ett rasande inlägg på Jenny Strömstedts Facebook-sida där hon bland annat talade om "rena lögner". Jenny Strömstedt har nu tagit bort sin kollegas ilskna påhopp.

 • Jenny Strömstedt och hennes make Niklas Strömstedt har reagerat mot att programledaren granskas journalistiskt. Men nu är de nog desto gladare då Stoppa Pressarnas ansträngningar för att fria henne burit frukt.

 • Stoppa Pressarna har tagit fram en omfattande gärningsmannaprofil av "Jenny-mannen". Nu kan jakten trappas upp.

 • Till ingen nytta alls misslyckades Expressen-chefen Klas Granström att hantera "Strömstedt-skandalen". Nu får han inte fortsätta som chefredaktör.

 • Jenny Strömstedt med programledarkollegan Anders Pihlblad som är mycket omtyckt av sina kollegor.

 • Mitt under "Strömstedt-skandalen" lyckades Jenny Strömstedt också hamna i ett direktsänt bråk kring prinsessan Madeleine.

 • SVT:s Camilla Kvartoft gjorde ett överraskande inhopp i debatten, något som ifrågasatts kraftigt internt på SVT.

 • Här är fantombilden på "Jenny-mannen". Om ni ser honom, kontakta omedelbart polisen då mannen kan vara mycket farlig.

 • Här är den omstridda krönikan där Jenny Strömstedt påstår sig ha blivit överfallen och misshandlad. Hon har har konsekvent vägrat att svara på frågor kring krönikan men nu har Stoppa Pressarna lyckats gräva fram polisanmälan som friar Jenny. Bilder: TT, Instagram, TV4, Stoppa Pressarna och faksimil från Expressen.

Jenny Strömstedt, 47, har själv inte velat kommentera misshandeln eller polisanmälan men Stoppa Pressarnas grävgrupp har lyckats ta fram en kopia av den anmälan TV4-profilen, förmodligen blåslagen och chockad, gjorde efter överfallet.

LÄS MER: Kristin Kaspersens heta hotell-helg med "Let's Dance"-Calle

Gärningsmannen gick oprovocerat till attack på Skeppsbron i Stockholm, inte långt från Slussen där en intensiv trafik av cyklar och bilar rusar fram varje morgon. Klockan är 07.50 på måndagsmorgonen när Jenny Strömstedt blir överfallen.

I polisanmälan står att läsa under rubriken ”Brottet”:
– Okänd gärningsperson har slagit Jenny med knuten näve så att smärta uppstått och samtidigt skrikit; ”Din jävla hora du ska hålla reglerna”

Jenny Strömstedt skrev själv om misshandeln i en krönika som publicerades i Expressen den 22 juni, bara fem dagar efter det råa överfallet. Krönikan kom snabbt att bli ifrågasatt bland annat på flera nätforum och det finns de som har tvivlat på att programledaren ens gjort någon polisanmälan.

LÄS MER: Andreas Lundstedt hade sex med sin knarklangare

Mysteriöst nog har inte Jenny själv velat underbygga sina uppgifter i krönikan för att stärka sin trovärdighet. Desto tacksammare bör hon därför vara över att Stoppa Pressarnas redaktion har gjort jobbet med att försvara hennes heder genom att äntligen lyckats ta fram anmälan som styrker TV4-profilens berättelse. 

Under rubriken ”Omständigheter” i polisanmälan blir det otäck läsning.
– Jenny cyklade på Skeppsbron. I närheten av ett övergångsställe klev en man ut och slog Jenny med knuten näve. Slaget träffade på höger sida om ryggen, i höjd med njuren, vilket orsakade smärta, uppger Jenny i anmälan.

Två veckor efter att Stoppa Pressarna inledde vår granskning av Jenny Strömstedts ifrågasatta krönika slutade tv-profilen plötsligt på Expressen vilket ytterligare spädde på misstankarna om att något inte stod rätt till. Därför känns det extra glädjande att vi nu kan bevisa att Jenny Strömstedt agerat korrekt angående brottet.

LÄS MER: Niklas Strömstedts öppna hån mot Agneta Sjödin inför TV4-Jenny

Tyvärr hanterades ärendet med Jenny Strömstedt så illa av Expressens tillförordnade chefredaktör Klas Granström, 43, så att han inte kommer få tjänsten som ordinarie chefredaktör.

Stoppa Pressarna avslöjade att tidningens vd Anders Eriksson meddelat Klas Granström att han ”får nio månader till” men sedan kommer han ersättas. Även TV4:s programdirektör Viveka Hansson, 52, har enligt många brustit i sin hantering av programledaren.

En del av personalen på kanalen har nu enligt uppgift tappat förtroendet för Viveka Hansson, som inte gått ut och försvarat Jenny Strömstedt. Nu spekuleras det om att TV4-chefen får kicken så fort affären med Telia är genomförd.

Även Aftonbladets publisher Lena K Samuelsson, 55, har tagit märkliga beslut i sina publiceringar i den så kallade "Strömstedt-skandalen" och vägrar svara på vilka kopplingar hon egentligen har till Jenny och hennes make Niklas Strömstedt, 61.

Men nu skingras i alla fall en hel del av alla de märkliga frågetecknen i den sorgliga skandalhistorien om Jenny Strömstedt.

I polisanmälan framgår flera detaljer som programledarens läsare kunnat ta del av i hennes krönika.
– Samtidigt skrek mannen ”Din jävla hora du ska följa reglerna”. Jenny svajade till med cykeln men höll sig kvar uppe, står det i anmälan.

LÄS MER: Tilde de Paulas rörande stöd till stroke-drabbade TV4-Jenny

Anmälan upprättades klockan 15.42 den 17 juni, samma dag som överfallet mot Jenny Strömstedt.
– Jenny klev av cykeln och ropade efter mannen. Han vände sig mot henne och fortsatte skrika ”hora” och ”fitta” för att sedan vända sig om och på nytt lämna platsen.

Jenny uppgav att hon inte känner igen mannen sedan tidigare, står det i anmälan. Jenny Strömstedt beskriver även signalementet på mannen och det framgår att ”mannen hade kort blont hår, bar vit skjorta och ljusa kostymbyxor”.

I dagsläget är det oklart om Jenny Strömstedt dokumenterade några blåmärken eller andra skador som kan ha inträffat under vansinnesattacken. Om Jenny bar cykelhjälm framgår inte heller av anmälan.

Men programledaren för ”Nyhetsmorgon” och ”Brottsjournalen” beskriver hur hon har en:
– Ihållande smärta på höger sida av ryggen, i höjd med njuren.

LÄS MER: Prins Daniels stenhårda krav på Victoria

Under hela "Strömstedt-skandalen" har Stoppa Pressarna haft som ambition att belysa härvan från alla håll vilket inte minst manifesteras av att redaktionen till slut har lyckats ta reda på sanningen.

Stoppa Pressarna har sedan dag ett vinnlagt sig om att ta Jenny Strömstedts berättelse om överfallet på stort allvar. Vi har bland annat låtit en skolad akademiker sammanställa en gedigen gärningsmannaprofil. Dessutom har en pensionerad polis har tagit fram en avancerad fantombild med hjälp av ett speciellt tyskt datorprogram.

Vi har även utfäst en belöning på hela 250 000 kronor till den som kan lämna ett avgörande tips så att ”Jenny-mannen” kan gripas och lagföras.

Vid en lagakraftvunnen dom kommer den som lämnat det avgörande tipset att belönas med en kvarts miljon kronor.
– Det är naturligtvis av yttersta vikt att vi hjälper polisen lagföra denna galning som mycket väl kan tänkas slå till igen. Nästa gång kanske han begår ett mord, det är det ingen som vet, säger Stoppa Pressarnas publisher Daniel Nyhlén, 43, i en kommentar angående det fasansfulla brottet.

LÄS MER: Första bilden på TV4-Jenny efter brutala överfallet

Om ni har tips om den fruktade ”Jenny-mannen” maila oss här.

Skulle ni se våldsverkaren ingrip inte på något sätt; utan kontakta omedelbart polisen då mannen anses vara mycket farlig. 

LÄS MER: Första livstecket från försvunna Chris O'Neill 
LÄS MER: Anders Borgs plötsliga chockbesked till Dominika som skakar om familjeidyllen
LÄS MER: Molly Sandéns dramatiska flykt från Tom Cruise-sekten

VI AVSLÖJAR: Alla detaljer om brutala brottet!

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: TV4-Jenny polisanmäler fruktad våldsman

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Kristin Kaspersens desperata jakt på lycka

Kristin Kaspersen blir alltmer desperat.
Programledaren försöker få fotfäste i tillvaron.
Nu ska hon helt byta yrkesbana.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Dannys katastrof-semester med Modell-Anna

EXTRA:

Nu varnar sångaren andra!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Gynnings pojkvän vill bo i en grotta på Ibiza

EXTRA:

"Hippie-Viktor" växlar upp!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Gessles hemliga middag efter Marie-hyllningen

BILD-EXTRA: Samlade sina närmaste på kändiskrogen!

Svenskt

Lena Ph:s heta kärleksår med kändismännen

EXTRA: Sångerskan har bestämt sig!

Svenskt

Svenske Anton om Michael Jackson och Neverland

EXTRA: Tv-mannen berättar om sina upplevelser!

Paolo Robertos erotiska övningar med Elin, 25

EXTRA:

"Det är väldigt romantiskt!"

Kristin Kaspersens desperata jakt på lycka

EXTRA: Nu ska den vilsna programledaren byta karriär!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dolphs flickvän Emma, 24, om åldersskillnaden

EXTRA: "Mestadels äldre kvinnor som är arga!"

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Pernilla Wahlgren skulle skjutas i direktsänd tv

EXTRA:

Berättar om det grova mordhotet!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Blondinbellas finansiella förbannelse slår till

EXTRA:

Allt går åt pipan!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Kaspersen kritiseras för hanteringen av sonen

EXTRA: "Han måste ju få släppa taget!"

Tildes oro för stroke-drabbade Jenny Alversjö

EXTRA: Är rädd att comebacken skett för tidigt!

Biancas brytning med bästa väninnan

EXTRA: Berättar allt om uppbrottet!

Charlotte Perrelli avslöjar makens otrohet i tv

EXTRA: Sångerskan om den svåra tiden!

Dolph Lundgrens nya tjej – lika gammal som dottern

EXTRA: Actionhjälten tok-kär i 38 år yngre norska!

Bond-bruden Britt Ekland om sitt liv utan sex

EXTRA: "Jag behöver inget förhållande!"

Komikern Mårten Anderssons nya bebislycka

EXTRA: "Vi var inte alls förberedda på det här!"

Malin Berghagens nya ord om lägenhetsbråket

EXTRA: "Vi båda står ovetande!"

Hångelbilder på Sigrid Bernson sprids på nätet

EXTRA: Kysser varandra helt öppet!

Per Gessles tårar för Marie Fredriksson

EXTRA: Sångaren bröt ihop vid hyllningskonserten!

Tilde de Paulas stora oro för ekonomin

EXTRA: "Jag är inte ekonomiskt sinnad!"

Bianca Ingrosso slår tillbaka i sexbråket

EXTRA: Vägrar vika sig trots fällningarna!

Komikern Ulf Larssons sista svåra tid

EXTRA: Sambon berättar om de elaka ryktena!

SVT-profilens stora ilska mot tittarna

EXTRA: "Fråga Doktorn"-profilen är less på frågorna!

Tove Styrkes lesbiska kupp på Elle-galan

EXTRA: Sångerskan kunde inte få nog av flickvännen!

Ernst Kirchsteigers sanslösa miljonsuccé

EXTRA: Programledaren myser hela vägen till banken!

Björn Kjellmans tunga tid med Josefin Nilsson

EXTRA: Umgicks samtidigt som Örjan Ramberg!

Marie Serneholts unika kväll med sambon

EXTRA: Paret är i desperat behov!

Gynnings och "Hippie-Viktors" hopplösa kamp

EXTRA: Paret är desperata!

Måns Zelmerlöws relation till hustruns ex

EXTRA: Så hanterar sångaren det känsliga läget!

Carina Bergs hemliga avtal med Luuk

EXTRA: Paret är överens om känsliga hanteringen!

Fredrik Eklunds privata bilder på barnlyckan

EXTRA: Stjärnmäklarens härliga familjeliv!

Jenny Alversjös comeback på Elle-gala

EXTRA: "Jag känner mig full av energi!"

Bianca och Pernillas känsliga fråga splittrar

EXTRA: Mor och dotter vägrar tala om saken!

Kaspersen om sista mötet med Lill-Babs

EXTRA: "Hon hade inte ont!"

Systrarna Graaf i fylleskandal på Elle Galan

EXTRA: Portades direkt av Bindefeld!

Carina Berg drabbad av svåra bröstsmärtor

EXTRA: Programledaren vädjar om hjälp offentligt!

Alexander Bard i jättebråk med chefredaktör

EXTRA: Kräver att profilen sparkas från TV4:s "Talang"!

måndag 27 januari 2020