TV4-stjärnans rasande attack mot Stefano Catenacci

Nu går TV4-stjärnan till rasande attack mot Stefano Catenacci.
Bagaren Sébastien Boudet, som bland annat brukar medverka i ”Nyhetsmorgon”, skräder inte orden mot den sexanklagade stjärnkocken från Operakällaren.
– Du är ett äckel!

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2020-11-04 kl 15:11 |

ProvaPremium

Fransmannen Sébastien Boudet, 45, är sedan flera år tillbaka en känd bagare och surdegsprofil. Den passionerade yrkesmannen, vars far även han var bagare, kom till Sverige som 25-åring – han hade blivit kär i en svensk kvinna som sedermera blev hans hustru.

Hans bageri Petite France på Kungsholmen har tre år i rad utsetts till det bästa caféet i Stockholm och Sébastien Boudet är med i juryn av ”Dessertmästarna” på Kanal 5 och han bakar och lagar mat i ”Nyhetsmorgon” på TV4 sedan 2010.

Bild 1 av 8

TV4-stjärnan och bagaren Sébastien Boudet går till rasande attack mot sexanklagade stjärnkocken Stefano Catenacci.
Bild 2 av 8

Fransmannen Sébastien Boudet är sedan flera år tillbaka en känd bagare och surdegsprofil
Bild 3 av 8

Här är Sébastien Boudet med Stefano Catenacci på tv-galan "Kristallen". I bakgrunden till vänster kan man skymta Alexander Bard.
Bild 4 av 8

Stefano Catenacci står mycket nära kungafamiljen. Här är han med prins Carl Philip på "Årets kock".
Bild 5 av 8

Kung Carl Gustaf är äcklad av anklagelserna och har bestämt sig för att Stefano Catenacci inte kan vara kvar som hovtraktör, kunde Stoppa Pressarna avslöja.
Bild 6 av 8

Nobis-koncernens vd Abbe Ibrahim har meddelat att Stefano Catenacci har tagit "time out" från sitt jobb på Operakällaren.
Bild 7 av 8

Stefano Catenacci tog 1996 över som kökschef på restaurangen Operakällaren i Stockholm, efter Werner Vögeli. Nu är sagan all.Stefano Catenacci tog 1996 över som kökschef på restaurangen Operakällaren i Stockholm, efter Werner Vögeli. Nu är sagan all.
Bild 8 av 8

Här är Sébastien Boudets rasande attack mot Stefano Catenacci.

Nu går Sébastien Boudet till rasande attack mot Operakällarens kökschef och hovtraktören Stefano Catenacci, 54, som anklagas för flera fall av sextrakasserier.