Mest läst just nu:

Zara Larssons lycka efter knark- och porrskandalen

Äntligen lyckliga igen.
Zara Larsson och hennes pojkvän är hårt prövade.
Paret har varit indragna i både knark- och porrskandaler – men nu har det vänt.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2022-01-14 kl 09:06 |

ProvaPremium

Ett stort anta explicita sexbilder på Zara Larsson, 24, läckte ut på nätet.

Sångerskan upplevde en stor skam efter att de intima bilderna blivit allmän egendom.

Bild 1 av 7

Äntligen lycklig igen! Zara Larsson har tvingats genomlida både knark- och porrskandaler men nu är hon äntligen glad igen.

Bild 2 av 7

Det var tungt för Zara Larsson med knarket och porren, men hon tog sig igenom.

Bild 3 av 7

Zara Larsson gjorde en succéartad arenaturné i höstas.

Bild 4 av 7

Zara Larsson har varit tillsammans med Lamin Holmén i två år. Hans knarkdom kan ställa till det för paret när de vill till USA.

Bild 5 av 7

Zara Larsson kan inte göra någonting åt att de läckta bilderna på henne florerar på nätet.

Bild 6 av 7

Här är knarkdomen mot Zara Larssons pojkvän och dansare.

Bild 7 av 7

Zara Larsson har en mycket tung tid men hon försöker ändå se ljuset i tunneln och hon har fint stöd av sin pojkvän.

Och dessförinnan fick tvingades hon utstå nesan då hennes älskade pojkvän Lamin Holmén, 29, dömdes för narkotikabrott – något som hotar parets umgänge.

Zara Larsson är en av våra största sångerskor just nu och den begåvade artisten har erövrat hela världen och hon är stor inte bara i Sverige utan en världsartist av rang. Trots sina unga år har sångerskan redan hunnit ha en fantastisk karriär.

Zara var bara tio år när hon slog igenom i TV4:s ”Talang” 2008. Hon vann finalen med ”My Heart will go on” och sedan dess har det bara gått uppåt för den blonda stockholmskan.

Men säg den lycka som varar – någon hackade hennes Google-konto och kom över ett stort antal bilder av ytterst privat karaktär.

– Någon har hackat mitt Google konto och kommit över alla mina lösenord som jag autosparat, raderat mitt Facebook-konto som var kopplat till Spotify, Pinterest etcetera och kommit över alla mina foton och videos, skrev den unga sångerskan på sina sociala medier.

Dessförinnan hade sångerskan tvingats genomlida rättegången mot hennes pojkvän Lamin Holmén. Han dömdes i Eskilstuna tingsrätt i november 2020 efter att han åkt fast i en knarkrazzia på Elite Hotel i Eskilstuna.

Receptionisten på hotellet bad en ordningsvakt följa med till Lamin Holméns rum med anledning av att en konstig lukt spridit sig därifrån. Väl i rummet beordrade vakten dansaren att visa vad denne hade i sin hand.

– Lamin Holmén uppgav att han inte höll i något. Lamin Holmén backade mot fönstret och kastade ut det som denne höll i handen. Det visade sig vara cannabis och det landade på ett närliggande tak. Det var inga fler gäster inne på rummet. Han har inte sett någon annan gäst lämna rummet, står det i domen

Lamin Holmén hävdade att han varit i Danmark helgen innan och att han under ett besök på Christiania, den ökända frizonen för narkotika, åt en haschkaka och rökte två jointar. På så sätt hoppades Zara Larssons pojkvän slippa undan den svenska rättvisan då han inte kan bli dömd i en svensk domstol för att ha rökt hasch i Danmark.

Dansaren uppgav även att den cannabis som påträffades på ett tak i närheten av hans hotellrumsfönster inte tillhörde honom.
– Narkotikan tillhörde en vän till honom. Han hade bett sin vän att lägga narkotikan på taket, vilket vännen hade gjort. Det stämmer inte att han ska ha kastat ut cannabis genom fönstret. Ordningsvakten måste ha missbedömt situationen, står det i domen.

Domstolen köpte dock inte dansarens förklaring.

– Lamin Holmén har lämnat vaga och detaljfattiga uppgifter om hur det kommer sig att narkotikan ska ha hamnat på taket. Uppgiften vinner inget stöd av övrig utredning. Tingsrätten anser att Lamin Holméns uppgifter är motbevisade, står det i domen.

Av analysresultatet framgår att Lamin Holmén brukat cannabis vid tillfället eller en tid dessförinnan. Det är inte av utredningen visat att narkotikan Lamin Holmén brukat var att härröra till ett annat parti än den narkotika som Lamin Holmén kastat och hamnat på ett närliggande tak.

Zara Larssons pojkvän dömdes för ringa narkotikabrott och narkotikainnehav till 40 dagsböter om 240 kronor. Eftersom Lamin Holmén döms för brott där fängelse ingår i straffskalan ska han även betala avgift enligt lagen om brottsofferfond med 800 kr.

För Zara Larsson kan narkotikadomen mot pojkvännen innebära praktiska problem. Hon är ofta i USA och nu riskerar Lamin Holmén att inte få något visum dit då han är dömd för narkotikabrott – något som de amerikanska myndigheterna ser allvarligt på och som brukar diskvalificera personer från att släppas in i landet.

Alla problem till trots så har Zara och hennes Lamin nu äntligen fått uppleva lite lycka.

Paret är på kärlekssemester varmare breddgrader där de för ett ögonblick kan glömma både knark- och porrskandalerna.

På Instagram visar sångerskan härliga bilder från sin semester och Zara Larsson hyllar sin välbyggde pojkvän på födelsedagen.
– Ibland tittar jag på dig och får riktiga tårar för att jag älskar dig så himla mycket. Du tar fram det bästa i mig. Du gör mig mer ärlig, mer motiverad, mindre ångestfull, mer kärleksfull, skriver hon på Instagram, rapporterar Expressen.