Pernilla Wahlgren utnyttjad av sexchefens kvinna

Ett fräckt och oblygt utnyttjande.
Pernilla Wahlgren blev utsatt för sexchefens kvinna.
Sångerskan kunde inte värja sig.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2022-01-11 kl 18:10 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar granskat en hög chef på tidningen Aftonbladet.

Sexchefen har legat med källor, intervjuoffer och unga kvinnliga reportrar på tidningen – han hade bland annat ”toalett-sex” men en ung kvinnlig nöjesreporter i samband med en julfest.

Bild 1 av 9

Pernilla Wahlgren utnyttjades fräckt och oblygt av sexchefens kvinna.
Bild 2 av 9

Den döde pedofilmiljardären Jeffrey Epstein och hans kvinna Ghislaine Maxwell hade också för vana att utnyttja andra människor.
Bild 3 av 9

Kulturminister Jeanette Gustafsdotter ringde oombedd upp Pernilla Wahlgren som utnyttjades i en ful PR-kupp.
Bild 4 av 9

Kulturministern är god vän med sexchefen på Aftonbladet som har legat med hustrun till en minister och med intervjuoffer och kolleger.
Bild 5 av 9

Pernilla Wahlgren var skarpt kritisk till regeringens coronarestriktioner, efter samtalet med Jeanette Gustafsdotter var hon ödmjukt imponerad.
Bild 6 av 9

Jeanette Gustafsdotter älskar att umgås med kändisar, här är hon förtrolig med Micael Bindefeld.
Bild 7 av 9

Pernilla Wahlgren berättade självfallet om samtalet med kulturministern på sina sociala medier och självfallet hängde flera etablerade medier okritiskt på, en fiffig PR-kupp av kulturministern.
Bild 8 av 9

Sexchefen på Aftonbladet har hyllats offentligt av kulturministern, kanske var det han som instruerade Jeanette Gustafsdotter hur hon skulle utnyttja Pernilla Wahlgren? Det var Aftonbladet som sedan hade storyn om samtalet först.
Bild 9 av 9

Jeanette Gustafsdotter kommer från tjänsten som generalsekreterare för Sveriges museer, hon är även jurist med specialisering inom medie- och immaterialrätt. Hon hann knappt tillträda förrän hon gjorde bort sig gruvligt, nu verkar hon ha lärt sig det politiska spelet.

Men det är inte bara mediemannen som fräckt utnyttjar sin ställning för att tillskansa sig det han vill uppnå – nu har även hans kvinnliga vän gått ett steg för långt.

Sexchefen är en flitig debattör i mediefrågor och han drar sig inte för att ta till brösttoner och skriva andra publicister på näsan hur de ska bete sig. Samtidigt lever mannen ett slags dubbelliv med jakt på sex och vilda kokainfester på nätterna.