Rättegång

Amber Heard hånar Johnny Depp och sågar juryn

Johnny Depp har firat segern i rättegången med påkostad lyxfest på en indisk krog.
Förloraren Amber Heard har slickat såren efter domen och ska betala ett enormt skadestånd till ex-maken. 
Nu ger hon sin första intervju – och slår tillbaka mot juryn och behandlingen av henne.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-06-15 kl 05:00 |

ProvaPremium

Det har sagts att Amber Heard, 36, inte har pengar för att täcka det skadestånd hon har ålagts att betala Johnny Depp, 58.

Flera uppgifter har gjort gällande att hon står inför konkurs och hennes advokat Elaine Bredehoft uttalade sig offentligt efter domen att ”Heard absolut inte hade råd att betala så mycket pengar”.

Bild 1 av 7

Amber Heard har nu ställt upp i sin första intervju efter rättegången. Hon är hård mot sociala medier, mot Depp och mot juryn.
Bild 2 av 7

Det är tv-kanalen NBC som har gjort den första intervjun med Amber Heard sedan hon förlorade rättegången.
Bild 3 av 7

Amber Heard säger att juryn inte kunde ha dömt på något annat sätt med tanke på hur hon har behandlats i sociala medier.
Bild 4 av 7

Sarkastiskt säger Amber Heard också att Johnny Depp är en "fantastisk skådespelare".
Bild 5 av 7

Johnny Depp vann förtalsrättegången och ex-frun ska betala honom 8,35 miljoner dollar i skådestånd. Nu har summan skrivits ned rejält efter en överenskommelse.
Bild 6 av 7

Amber Heards advokat har hävdat att skådespelerskan är pank, men nu kommer uppgifter på att hon sätts flyga i ett privatplan till och från New York.
Bild 7 av 7

Johnny Depp har tillbringat tiden efter rättegången i England och bland annat stått på scenen tillsammans med vännen Jeff Beck.

En källa till New York Post säger också att Aquaman-skådisen nu ”är pank på grund av hennes stora utgifter och höga juridiska räkningar”.

Samtidigt kommer det nu uppgifter att Amber Heard setts flyga i ett privatplan fram och tillbaka mellan Washington D.C. och New Jersey.

Heards ekonomiska situation är naturligtvis ett hett spekulationsämne efter domen och advokatens uttalande, därför väcker hennes val av transportmedel uppseende och ännu större ryktesspridning.