Därför skiljer sig Bill och Melinda Gates

Det finns viktigare saker än pengar här i livet.
Kärlek tillexempel.
Nu skiljer sig Bill och Melinda Gates efter 27 år tillsammans.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2021-05-04 kl 05:09 |

ProvaPremium

Bill Gates, 65, är en av världens rikaste personer.

Den smale amerikanen som grundade Microsoft är god för 1 000 miljarder dollar.

Bild 1 av 4

Bill och Melinda Gates skiljer sig efter 27 års äktenskap och tre barn.
Bild 2 av 4

Bill Gates arbetar nästan uteslutande med sin välgörenhetsstiftelse numera.
Bild 3 av 4

Bill Gates har tagit rollen som en slags politisk superdebattör och han har åsikter om det mesta. Han har tillexempel sågat Sveriges corona-strategi.
Bild 4 av 4

Paret går skilda vägar då de känner att de inte kan utveckla sin relation mer. De kommer dock fortsätta arbeta tillsammans.

Men inga pengar i världen kan ersätta kärleken och nu går entreprenören och hans hustru Melinda Gates, 56, skilda vägar efter att ha varit gifta i 27 år.

Bill, 65, och Melinda, 56, Gates har de senaste åren framför allt kommit att fokusera på parets gemensamma välgörenhetsstiftelse och de avser att fortsätta jobba tillsammans även efter skilsmässan.
– Efter stor eftertanke och en hel del arbete på vårt förhållande, har vi kommit fram till beslutet att avsluta vårt äktenskap. Under de senaste 27 åren har vi uppfostrat tre fantastiska barn och byggt grunden till vår stiftelse som arbetar över hela världen för att ge alla människor möjlighet att leva hälsosamma, produktiva liv. Vi fortsätter dela en tro på det uppdraget och kommer att fortsätta arbeta tillsammans med stiftelsen, skriver paret på Twitter, rapporterar Expressen.