Mest läst just nu:

Han pekas ut som Kim Kardashians nya kärlek

Har hon redan funnit någon ny?
Nu pekas en nyskild tv-stjärna ut som Kim Kardashians nya pojkvän.
Realitystjärnan uppges vara överförtjust.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2021-04-26 kl 05:47 |

ProvaPremium

Nyligen stod det klart att Kim Kardashian, 40, och artisten Kanye West, 43, går skilda vägar efter sju års äktenskap och fyra barn.

Parets relation blev alltmer turbulent mot slutet, inte minst som en följd av sångarens psykiska problem.

Bild 1 av 5

Nu kopplas Kim Kardashian ihop med en högprofilerad CNN-stjärna.

Bild 2 av 5

Kim Kardashian och maken Kanye West beslutade sig nyligen för att gå skilda vägar.

Bild 3 av 5

Kim Kardashian har byggt upp ett miljardimperium, på senare tid har hon blivit alltmer politiskt engagerad.

Bild 4 av 5

Van Jones är en profilerad vänsterdebattör och CNN-stjärna. Nu kopplas han ihop med Kim Kardashian.

Bild 5 av 5

Van Jones och Kim Kardashian på röda mattan i samband med ett kriminalpolitiskt event, en fråga som intresserar de bägge.

Kim Kardashian tycks dock redan ha gått vidare och nu kopplas hon ihop med en högprofilerad CNN-stjärna.

Kim Kardashian har de senaste åren kommit att bredda sig själv. Numera är hon inte bara en influencer och realitystjärna.

Hollywoodprofilen har även börjat engagera sig politiskt och vid flera tillfällen träffade hon Donald Trump, 74, i Vita huset. Kim Kardashian har bland annat engagerat sig för långtidsdömda fångar.

Hennes ex-make Kanye West var en uttalad Trump-anhängare och även om Kim Kardashian har associerats med den förre presidenten har hon inte varit en lika tydlig förespråkare för den kontroversiella ex-presidenten.

Och kanske hennes nyvaknade politiska intresse hänger samman med hennes kärleksliv. Nu kopplas hon ihop med den politiske kommentatorn och CNN-stjärnan Van Jones, 52.

Han skiljde sig för två år sedan från hustrun Jana Carter, 47, som han har två barn med.

Anthony Kapel “Van” Jones är en känd vänsterröst i USA och på valnatten grät han i direktsänd tv av glädje efter att president Joe Biden, 78, triumferat över Donald Trump.

Van Jones är advokat i grund och botten men genom åren har han gjort sig känd som en engagerad författare och debattör. Han har även arbetat som rådgivare åt president Barack Obama, 59, under dennes ämbetsperiod.

Van Jones är inte heller främmande för den nöjesvärld där Kim Kardashian är verksam. Han var nära vän, kollega och rådgivare till den framlidne artisten Prince.

Dessutom har Kim Kardashian och Van Jones intresset för kriminalpolitik gemensamt. Han är verksam inom organisationen The Reform Alliance som syftar till att förändra det amerikanska rättsväsendet och göra det mer rättvist.

Organisationen grundades av artisterna Jay-Z, 51, och Meek Mill, 33.

Den senaste tiden har ryktena kring Van Jones och Kim Kardashian blivit alltmer intensiva, vilket bland annat New York Post rapporterar om.