Dödsfall

John Travoltas första ord om Olivia Newton-John

En ikon har lämnat oss.
Olivia Newton-John är död.
Stjärnan från ”Grease” och flera andra filmer blev 73 år.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-08-09 kl 06:19 |

ProvaPremium

Fans och kändisvänner världen över tog emot dödsbeskedet med sorg.

– Min kära Olivia, du gjorde alla våra liv så mycket bättre. Ditt avtryck var enormt. Jag älskar dig så mycket, skriver John Travolta, 68, på Instagram och avslutar med ”Din Danny, din John!”.

Bild 1 av 5

Nu kommer John Travoltas första ord efter att Olivia Newton-John gått bort.
Bild 2 av 5

Olivia Newton-John och John Travolta återförenades i samband med ett jubileum för "Grease" och den härliga kemin mellan de bägge fanns fortfarande kvar.
Bild 3 av 5

Olivia Newton-John och hennes make under en välgörenhetsmarsch mot cancer.
Bild 4 av 5

Olivia Newton-John och maken John Easterling på kinesiska muren.
Bild 5 av 5

Olivia Newton-John blev 73 år.

John Travoltas rollfigur i ”Grease” hette Danny. Och även om Olivia Newton-John hade många framgångar i sin karriär så var det rollen som Sandy i ”Grease” som gav henne ikonstatus.

Olivia Newton-John var sjuk i cancer sedan flera år tillbaka. Hon somnade in på sin ranch i södra Kalifornien i USA under måndagsmorgonen, amerikansk tid. På plats var hennes familj, skriver Expressen.

– Olivia har varit en symbol för triumfer och hopp i över trettio år och delat sin resa med bröstcancer. Hennes läkande inspiration och banbrytande erfarenhet av växtmedicin fortsätter med Olivia Newton-John Foundation-fonden, tillägnad forskning om växtmedicin och cancer, skriver maken John Easterling, 70, i ett uttalande.