Melania Trump har påbörjat skilsmässan

Första steget är taget.
Nu förbereder sig Melania Trump på skilsmässa.
Experterna tyder de första tecknen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2021-01-29 kl 06:57 |

ProvaPremium

Redan innan presidentvalet i USA spekulerades det om att Melania Trump, 50, skulle lämna sin kontroversielle make Donald Trump, 74.

Efter den svidande valförlusten har det tidigare presidentparet flyttat till Florida och nu kommer tecknen som tyder på att Melania Trump är redo för skilsmässa.

Bild 1 av 5

Nu kommer de första tecknen på att Melania Trump vill skilja sig från sin make Donald Trump.
Bild 2 av 5

Donald och Melania Trump har flyttat till Florida med 14-årige sonen Barron.
Bild 3 av 5

Melania Trump har börjat planeringen och förberedelserna för ett liv utan Donald Trump.
Bild 4 av 5

Melania Trump kallade Stormy Daniels "porr-hora" på en smyginspelning som läckte ut. Stormy Daniels hävdar att hon haft sex med presidenten.
Bild 5 av 5

Melania Trump blev med tiden alltmer populär i sin roll som USA:s första dam. Nu vill hon bygga en egen tillvaro.

Även om tiden i Vita huset är avslutad så innebär det inte att Donald Trump och hans hustru bara kan luta sig tillbaka och vara helt lediga. De bägge har fortfarande flera engagemang med allt från föreläsningar till olika välgörenhetsorganisationer.

Melania Trump behöver ett kontor och just nu har hon det på lyxresorten Mar-a-Lago i Florida där de bor. Men den tidigare första damen letar just nu efter lokaler som inte ligger på Donald Trumps ägor.

Och just det faktum att hon söker sig bort från parets hem är en första indikator på att en skilsmässa kan vara nära förestående.
– Melanias önskemål om separata kontor skulle mycket väl vara ett förberedande steg till att förklara för Donald att hon vill separera, säger relationsexperten Louisa Whitney till Daily Star, rapporterar Expressen.