Nicolas Cage var dyngrak på sitt bröllop

Är Oscars-filmen på väg att blir verklighet?
Nicolas Cage gifte sig i Las Vegas.
Fyra dagar senare vill han skilja sig.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2019-04-04 kl 06:02 |

ProvaPremium

I filmen ”Leaving Las Vegas” från 1995 spelar Nicolas Cage, 55, rollfiguren Ben Sanderson som bestämmer sig för att ta livet av sig genom att supa ihjäl sig i Las Vegas.

Han vänskap med den prostituerade Sera som spelas Elisabeth Shue, 55, räddar emellertid livet på honom. Filmen blev en stor succé och Cage fick vann en Oscar för bästa manliga huvudroll.

Bild 1 av 6

Nicolas Cage begär nu att äktenskapet i Las Vegas ska annulleras. Han skriver själv på ansökan att han "var för full för att förstå vad som hände".
Bild 2 av 6

Nicolas Cage intervjuas på en filmfestival.
Bild 3 av 6

Nicolas Cage besökte nyligen Wien och bodde på berömda Sacher Hotel med den här kvinnan.
Bild 4 av 6

Nicolas Cage har haft en något ojämn karriär. Han har gjort flera och stora bra filmer samtidigt som han emellanåt medverkat i mindre lyckade produktioner.
Bild 5 av 6

Här fångas Nicolas Cage på flygplatsen i Los Angeles.
Bild 6 av 6

Här är Nicolas Cage i Wien med en okänd kvinna vid sin sida.

Och kanske filmen som utspelar sig i Las Vegas gjorde stort intryck på Hollywoodstjärnan för nu har han haft ett eget och tämligen bisarrt äventyr i den amerikanska spel- och nöjesstaden.

Skådespelaren och hans flickvän Erika Koike, 35, gifte sig i Las Vegas och efter bara fyra dagar ville paret annullera äktenskapet, skriver TMZ, rapporterar Aftonbladet.

Paret uppges inte ha varit helt nyktra när de ingick det äkta ståndet. En videofilm från tilldragelsen skingrar alla tvivel kring promillehalten.