HBTQ

Ricky Martin anklagas för otrohet – får besöksförbud

Smäll på smäll.
Vad är det som händer med och kring latino-ikonen Ricky Martin?
Först stämdes han av sin ex-manager. Nu har han belagts med kontaktförbud mot en man – som inte är hans svensk-syriske make.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-07-05 kl 05:02 |

ProvaPremium

Det stormar onekligen kring den framgångsrike och, i alla fall tidigare, förmögne Ricky Martin, artisten som ledde latinomusikens genombrott över hela världen.

Bara för några dagar sedan stämdes han av sin förra manager på cirka 30 miljoner kronor, vilket Stoppa Pressarna  rapporterat om.

Bild 1 av 6

Den världsberömde latinosångaren Ricky Martin har det tufft för närvarande.
Bild 2 av 6

Bara dagar efter att gayikonen stämts av sin förre manager, kom nästa hårda anklagelse.
Bild 3 av 6

En domare i Puerto Rico har utfärdat ett besöksförbud mot Ricky Martin. Latino-stjärnan har på Twitter förnekat anklagelserna.
Bild 4 av 6

Ingenting tyder på att anmälaren är Martins make, den syrisk-svenske konstnären Jwan Yosef, vilka har fyra barn tillsammans.
Bild 5 av 6

Anmälaren påstår att Ricky Martin och han haft ett förhållande under mer än ett halvår. Förhållandet ska ha tagit slut för två månader sedan, men Martin ska inte ha accepterat det.
Bild 6 av 6

Anmälaren ska enligt domstolsordern ”frukta för sin säkerhet”. Polisen har sökt Ricky Martin i hemmet i Dorado utan huvudstaden San Juan för att delge honom ordern, utan att lyckas.

Detaljerna i stämningsansökan är stenhårda mot den puertoricanske sångaren. Han anklagas inte bara för att ha begått avtalsbrott och svek, men även för att hans liv är i kaos och att managern helt enkelt räddat hans karriär.

Nyheten om stämningen blev en världsnyhet och slog ned som en bomb bland alla latinofans och i den globala gay-communityn.

Ricky Martin är stolt homosexuell och sedan 2017 gift med den syrisk-svenske konstnären Jwan Yosef, 37.

Men nu kommer nästa bomb.