Hollywood

Smällen mot Johnny Depp: anklagas för impotens

Det är uppgiften som skadar bilden av machomannen och kvinnokarlen.
Bevismaterial från den smutsiga rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard har nu offentliggjorts – och där påstås att Depp lider av impotens och att det ska ha gjort honom så frustrerad att han attackerade sin dåvarande fru.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-08-11 kl 05:02 |

ProvaPremium

Efter sex veckor av det som kallats den blodigaste och smutsiga kändisrättegången i Hollywoods historia gick till slut Johnny Depp, 59, segrande ur den infekterade förtalsbataljen mot ex-frun Amber Heard, 36.

Amber Heard dömdes att betala cirka 150 miljoner kronor i skadestånd till ”The Pirates of Caribbean”-ikonen, en summa som reducerades på grund av diverse avdrag och jämkningar och som slutligen hamnade på 85 miljoner kronor.

Bild 1 av 6

Johnny Depp och Amber Heard utkämpade under sex veckor Hollywood-historiens blodigaste och smutsigaste rättegång.
Bild 2 av 6

När röken skingrats hade Johnny Depp avgått med segern och ex-frun tvingas nu betala drygt 80 miljoner i skadestånd.
Bild 3 av 6

Nu har dock domstolen offentliggjort tidigare hemligstämplat bevismaterial som de båda advokater lämnade in till domstolen innan rättegången startade.
Bild 4 av 6

I det bevismaterialet hävdar Amber Heard bland annat att Johnny Depp ska lida av impotens.
Bild 5 av 6

Det medicinska tillståndet ska inte bara varit pinsamt för Hollywood-stjärnan, det gjorde honom också arg och frustrerad.
Bild 6 av 6

Efter Depps vilda supande med sina dryckesbröder ska han, enligt Heard, kommit hem ” ännu mer sexuellt och verbalt kränkande”.

En hel värld kunde framför tv-apparaterna, dator- och mobilskärmar i realtid följa de mest häpnadsväckande anklagelser och påståenden kastas fram och tillbaka mellan det före detta äkta paret.