Kungaskandal

Prins Charles skumma affär med terrorledarens familj

Nu stormar det kring prins Charles – igen.
Nyligen avslöjades det att den blivande kungen tagit emot kontanter i resväskor av en Qatar-shejk.
Nu avslöjas nästa skandal.
Charles ska också ha tagit emot över tolv miljoner kronor av världens värsta terrorists familj.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-08-02 kl 11:15 |

ProvaPremium

Drottning Elizabeths, 96, son har tidigare fått stenhård kritik och är också under utredning för hans ”gullande” och relationer med ett antal odemokratiska monarkier i Mellanöstern.

Syftet med dessa umgängen har varit att samla in pengar till de olika välgörenhetsorganisationer som prins Charles, 73, driver, men av allt att döma så har tronarvingen inte tagit emot några mutor.

Bild 1 av 6

Prins Charles är i blåsväder igen. Den här gången kritiseras tronarvingen hårt för att ha tagit emot donationer från familjen till historiens värsta terrorist.
Bild 2 av 6

Tidigare i somras anklagades drottning Elizabeths son för att ha tagit emot kontanter i shoppingväskor och resväskor från det odemokratiska Qatar.
Bild 3 av 6

Nu avslöjar den brittiska tidningen The Times att prinsen tagit emot donationer av terroristen Osama bin Ladens halvbröder.
Bild 4 av 6

Familjen bin Laden tog officiellt avstånd från sin blodbesudlade bror redan 1994. Men namnet bin Laden kommer alltid att vara förknippat med den militanta islamistiska rörelsen Al-Qaida.
Bild 5 av 6

Osama bin Laden planerade och ledde historiens värsta terrorattack, när flygplan körde in i World Trade Center-tornen den 11:e september 2001.
Bild 6 av 6

Kung Charles ska krönas den 6:e maj. Redan nu står det klart att drottning Silvia uteblir.

Charles metoder har dock varit ytterst tveksamma och Londonpolisen driver redan en ”kontanter-mot-gentjänster”-utredning, där en saudisk affärsman ska ha fått ett så kallat ”guld-visum” till England efter att denne bidragit med frikostiga donationer till den brittiska välgörenheten.

Det som oroat och oroar de brittiska myndigheterna, landets ”Välgörenhetskommission” och enskilda politiker och kritiker är att prins Charles sedan 2011 deltagit i hela 95 möten med monarkier i Mellanöstern.

Dessa möten har inte dokumenterats och vad många frågar sig är hur många gånger prinsen tagit emot pengar under dessa möten och om begäran om eventuella gentjänster i så fall gjorts i utbyte mot donationerna.