• SVERIGES STÖRSTA KÄNDISTIDNING ONLINE – ALLTID MED AVSLÖJANDE & HETA NYHETER – TIPSA OSS: MAIL: redaktion@stoppapressarna.se – SMS/MMS: 0723-24 00 00 – TELEFON: 08-611 90 10

- Senaste nytt från kändispressen

Norsk bloggare på spotlife dissar Blondinbella

<<< Tillbaka

Norsk bloggare på spotlife dissar Blondinbella

Body: 

Det var inte länge sedan som den norska bloggaren Fotballfrue började blogga på Blondinbellas bloggportal Spotlife och Blondinbella hälsade henne välkommen genom ett inlägg i sin blogg.

Dom har förut haft lite otalt med varandra och ni kan läsa allt om det i ett annat inlägg jag skrivit förut HÄR.

 

Nu har det kommit fram att den norska bloggaren dissat Blondinbella och hennes sätt att driva bloggen genom att kriva kommentarer i annat namn i sin egen blogg.

En norsk skvallerblogg har skrivit om detta då en läsare tog printscreen på kommentaren då fotbollsfrun använde sitt eget alias när hon skrev kommentaren men ändrade sedan namnet till Tonje så ingen skulle veta att hon själv skrev kommentaren.

HÄR kan ni läsa inlägget på den norska skvallerbloggen.

 

Vad tror ni Blondinbella tycker om att den norska bloggerskan skriver så om henne?

 

 

Bild 1: 
Bild 2: 
bloggtext2: 

Faksimil:Blondinella.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Bloggarna byter av varandra

20 juli, 2017 | 9:11

Ni minns säkert att jag skrev för någon vecka sedan om att Kissie var i Mexico med sin vän Fanny som även är en väldigt nära vän till Blondinbella. Fanny har hyrt ett boende i Mexico i över en månad så först var Kissie där under 2 veckor och någon dag efter att Kissie kom hem så reste Blondinbella till Fanny för att vara där en vecka.

 

Grattis Paula

20 juli, 2017 | 0:20

Ett stort grattos till Paula som idag fyllde 26 år och om ni vill önska henne grattis i efterskott så kan ni göra det HÄR

Är Dessie förlovad?

20 juli, 2017 | 0:17

Dessie har lagt upp en bild på instagram där hon visar upp att hon har en ring på ringfingret. Om det är en förlovningsring eller inte har hon inte svarat på men flera har skrivit grattis och hon har inte sagt att det inte är det.

 

Tror ni att Dessie är förlovad?

Att dricka alkohol när man är ute och badar

18 juli, 2017 | 9:32

Många pratar om säkerhet speciellt nu under sommartider men hur är det med alkohol och bada? Kenza har lagt upp ett nytt inlägg om sin möhippa där hon berättar att dom var ute med en båt och drack bubbel, dansade och hoppade i vattnet från båten. Vad är era tankar kring alkohol och bada i havet?

Utöver detta så borde det göras en ny koll på statistiken kring hur mycket bloggarna skriver om alkohol. Nu under sommartiden så kan man läsa om alkohol nästan varje dag i många bloggar (absolut inte i alla).

För er som vill kolla in statistiken från 2015 kan göra det HÄR.

 

 

PS: Jag vet att uppdateringen ännu en gång är sådär och att inläggen inte är dom bästa. Men är tillbaka och hhjälper min pappa och åker hem på torsdag så från och med torsdag kväll så kommer bloggen vara helt som vanligt igen :)

Vad är det Jockiboi gör?

18 juli, 2017 | 9:09

Efter att Jockibois senaste låt släpptes så skrev han ut ett tack till alla som hjälpt till. Men nu undrar jag vad det är han själv gjort med låten för att hans namn ska stå för hela låten utöver sångaren som kommer i andra hand?

Han tackar hans team som är bakom låten, och Arrhult som varit med och skrivit text och musik sen avslutar han med att tacka personen som sjunger i låten.

 

Men vad har Jockiboi gjort?? Anser ni att hans namn borde vara den som representerar låten?  Jag har sett  på youtube att flera personer gjort videos om att Jockiboi inte gör något alls på låtarna och inte borde vara den som får creede för dom.

Senaste från På Löpet

Maddes väninnor kräver skilsmässa

Chris fräcka sätt mot Madeleine gör hennes vänner rosenrasande.

Nu uppmanar de prinsessan att lämna sin skandalomsusade make. 

– Hans beteende drar ner henne i smutsen, säger en av dem. 

fredag 21 juli 2017