• SVERIGES STÖRSTA KÄNDISTIDNING ONLINE – ALLTID MED AVSLÖJANDE & HETA NYHETER – TIPSA OSS: MAIL: redaktion@stoppapressarna.se – SMS/MMS: 0723-24 00 00 – TELEFON: 08-611 90 10

- Senaste nytt från kändispressen

Norsk bloggare på spotlife dissar Blondinbella

<<< Tillbaka

Norsk bloggare på spotlife dissar Blondinbella

Body: 

Det var inte länge sedan som den norska bloggaren Fotballfrue började blogga på Blondinbellas bloggportal Spotlife och Blondinbella hälsade henne välkommen genom ett inlägg i sin blogg.

Dom har förut haft lite otalt med varandra och ni kan läsa allt om det i ett annat inlägg jag skrivit förut HÄR.

 

Nu har det kommit fram att den norska bloggaren dissat Blondinbella och hennes sätt att driva bloggen genom att kriva kommentarer i annat namn i sin egen blogg.

En norsk skvallerblogg har skrivit om detta då en läsare tog printscreen på kommentaren då fotbollsfrun använde sitt eget alias när hon skrev kommentaren men ändrade sedan namnet till Tonje så ingen skulle veta att hon själv skrev kommentaren.

HÄR kan ni läsa inlägget på den norska skvallerbloggen.

 

Vad tror ni Blondinbella tycker om att den norska bloggerskan skriver så om henne?

 

 

Bild 1: 
Bild 2: 
bloggtext2: 

Faksimil:Blondinella.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Kenza blir ansiktet utåt för PUMA

23 augusti, 2017 | 9:27

Kenza har under en tid hintat om att hon i höst kommer att vara delaktig i ett nytt projekt men att hon inte kunnat berätta vad det är.

Men nu har hon gått ut med vad det är och nyheten är att hon kommer att vara ett av PUMA:s ansikten utåt i höst i deras DO YOU kampanj.

Kissies vän verkar ha en annan åsikt än Kissie

22 augusti, 2017 | 15:46

Tidigare idag skrev jag om hur Kissie skrivit angående att bloggarna och kändisarna blir mobbade i tidningar och på skvallerbloggar/sidor. Ett exempel som hon tog upp var att det skrivs om Anna Books nya tänder vilket Kissie ser som mobbing även fast dom som skriver det ser det som en rolig grej.

Dock verkar Kissies vän Rosanna inte dela hennes åsikt där då det av en slump kom upp en bild på instagram där någon driver med Annas nya tänder. Och där ser man att Rosanna gillar bilden samt kommenterar "hahahahahaha jag svimmar" följt av två skrattande smileyn.

 

 

Inte bara Blondinbella som tappar bort sina ringar

22 augusti, 2017 | 9:31

Under tiden som Blondinbella och Odd var förlovade samt gifta så tappade hon bort sina ringar ganska ofta vilket många tyckte var märkligt. Men det verkar inte bara vara Blondinbella som har svårt att ha koll på sina ringar utan det har även Jackie Ferm.

Hon berättar nu på sin instastory att hon tappat bort sin förlovningsring 2 gånger så hon gick och köpte en egen ring istället. Många trodde att Blondinbella "tappade" sina ringar för att hon inte gillade dom som Odd valde utan att hon ville köpa en egen ring precis som hon vill ha den så vi får se om Jackie får samma kritik mot sig.

Kissie ger hård kritik men får det även tillbaka

22 augusti, 2017 | 9:20

Ännu en gång så har Kissie skrivit ett inlägg om skvallerbloggar och skvallertidningar där hon ger dom som skriver/publicerar hård kritik. Det hon tar upp igen är att det som skrivs på skvallerbloggar och skvallertidningar är mobbing men även hur det bara skrivs om tjejers kroppar och inte killars.

Hon tar upp hur mycket som handlar om tjejers utseende och att det inte alls hade varit så om det var en kille som hade gjort samma sak som tjejerna på omslagen hon tar som exempel. Men detta ger nog inte bara det resultat som hon hoppades på bland kommentarerna utan hon får ta emot en del kritik kring detta.

Hon har tidigare gått ut med att hon inte är samma person som hon var förr (när hon mobbade andra rejält i sin blogg) men hon har också gått ut med tidigare att hon inte ångrar någonting. Och det är på grund av detta som hon får kritik då en del anser att hon inte kan säga något då hon själv drivit med mobbing på sin blogg under flera år tidigare och aldrig bett om ursäkt eller ens ångrar det.

 

Kissies liv på sociala medier delas allt mer med Andreas

21 augusti, 2017 | 10:51

Att Kissie varit väldigt öppen med att ta in sin pojkvän Andreas i alla sina sociala medier är något som inget missat. Han gästbloggar i hennes blogg, är med på bilder på hennes instagram och snapchat samt att han är med både framför och bakom kameran på hennes videos på youtube.

Hon har själv gått ut med att hon kommer göra om sin youtubekanal och jag gissade på att det skulle handla om att kanalen kommer vara "deras" istället för hennes  Det är ännu inget dom gått ut med att dom ska göra men man ser allt mer tendenser på att kanalen handlar om dom istället för om henne.

Utöver detta så har även Andreas gått ut med att han och Kissie kommer göra föreläsningar ihop. Dom kommer föreläsa om entreprenörskap för UF-ungdomar.

 

Tror ni det är en fördel eller nackdel för Kissie att hon låt Andreas få mer och mer plats på hennes sociala medier?

Senaste från På Löpet

Sanna Nielsens fantastiska bröllopslycka

Sanna Nielsen planerar framtiden med sin Joakim. 

Nu berättar hon om parets härliga bröllopsplaner. 

– Jag kan tänka mig att fria, säger den populära allsångsledaren. 

onsdag 23 augusti 2017