Kärlek

Stor oro för Gunilla Persson efter dejt med ung man

Har hon gått för långt den här gången?
Nu larmar vännerna om oron för Gunilla Persson.
Man menar på att Hollywoodfrun träffar en alldeles för ung man och uppmanar henne att ”lugna ner sig”.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-08 kl 10:04 |

ProvaPremium

Ska hon aldrig få finna lyckan? Gunilla Persson, 63, lever ett strävsamt liv där hennes två största fokus ligger på att ta hand om sin multisjuka mor Iris Persson, 96, och lotsa dottern Erika Persson, 19, fram i livet.

Mitt i alla bestyr händer det att den långbenta blondinen med de vackra dragen glömmer bort sig själv. Det är många år sedan som Gunilla hade en stadig kavaljer. Hon behöver kärlek, hon behöver en man, hon behöver en famn att krypa upp i och få känna sig svag.

Bild 1 av 6gunilla persson attack stor2 1 - Stoppa Pressarna

Gunilla Persson berättar med egna ord om det otäcka mordförsöket i Los Angeles.
Bild 2 av 6gunilla perssons senaste ilskna utbrott 1 - Stoppa Pressarna

Gunilla Persson stöttas av flera tidigare Hollywoodfruar.
Bild 3 av 6Gunilla Persson Miljadär Erika Stor1 - Stoppa Pressarna

Erika Perssons pappa är okänd. Miljardären Charles Simonyi har pekats ut som pappa och onekligen är de lika varandra över ögonen.
Bild 4 av 6Gunilla Persson Gunna Pappa Stor 1 - Stoppa Pressarna

Gunilla Persson gick till attack efter att hon kontaktades av en advokat från Sverige.
Bild 5 av 6gunilla overvakning stor1 1 1 - Stoppa Pressarna

Gunilla Persson satte på sig solglasögonen i en exklusiv Chanel-butik och travade sedan ut – utan att betala. Hollywoodfrun greps senare av polis.
Bild 6 av 6gunilla persson gripen stor1 1 - Stoppa Pressarna

Här är polisens bild av Gunilla Persson efter gripandet i Florida.

Även om Gunilla Persson är en osedvanligt redig och stark kvinna så är hon trots allt mänsklig. Självfallet måste hon få ömhet och kärlek.

Hollywoodfrun har aldrig gjort någon hemlighet av att hon vill träffa någon och för ett par år sedan gick hon ut i intervjuer och berättade att hon räknade med att vara gift inom ett år — så har det inte blivit.

Svenskan har helt enkelt inte hunnit med att dejta. Allt tid och kraft har gått till att ta hand om mamma Iris och samtidigt stötta den begåvade dottern Erika Persson i hennes studier på högsta akademiska nivå.

Dessutom har Gunilla Persson ett stort och magnifikt hus i Pacific Palisades att ta hand om – det är inte så underligt att hon inte hinner ränna runt med en massa uppvaktande karlar.

Men det händer att Gunilla Persson unnar sig möten av lite mer amorös karaktär.

Nyligen visade hon en bild på när hennes ena katt ligger på pianot i vardagsrummet – till bilden skrev Hollywoodfrun på Instagram om en dejt i vardande.

– Ikväll kommer ”en date” som verkligen kan ”hantera” det här pianot. Bättre än Lulle i alla fall. Det blir kul. Fortsättning följer, skrev Gunilla och kommentarsfältet fylldes snabbt av förväntansfulla kommentarer.

– Spännande, skrev flera följare.

Och ett norskt fan till Hollywoodfrun kom med en förhoppning:

– Håper han oppfyller alle dine krav.

Som bekant är ju Gunilla Persson även oerhört populär i vårt västra grannland. Hollywoodfrun har gjort succé i flera olika norska tv-produktioner.

Den spännande dejten dyker upp och det visar sig att det är en sammetsögd snygging med glittrande ögon och ett vackert leende. Vi får bara veta att han heter Carl Jonathan.

Den lite mystiske och vackre mannen visar sig mycket riktigt vara en fena på att traktera pianot och på Instagram får vi ta del av hans musikaliska förmåga.

– En ny dag, en ny vän, en rolig kväll och många glada skratt med Carl Jonathan och hans mycket uppskattade talang, skriver Gunilla Persson glatt till inlägget.

Carl Jonathan ser ut att vara i 40-års åldern och dessvärre dröjer det inte länge förrän följarna har synpunkter på Gunillas val av dejt.

– Be carefull, stay calm the Gunilla (“Var försiktig, ta det lugnt”), skriver en man vid namn Cenneth varpå Gunilla Persson reagerar och fräser ifrån:

– Varför säger du det?

En annan följare, återigen från Norge, reagerar över åldersskillnaden mellan Gunilla och hennes stilige dejt:

– Kjekk kar, men kanskje noen år i yngste laget ?

Gunilla Persson dröjer inte med sitt svar:

– Nej då, han är inte så jätteung, skriver Hollywoodfrun.

Samtidigt ska sägas att även om en del belackare framträder med sina lite magsura kommentarer så är det väldigt många som gläds över att Gunilla Persson har inlett sin vandring på kärlekens vindlade väg.

– Wow! Såå fin bild på er ni passar perfekt, skriver en följare.

En annan följare till Gunilla konstaterar:

– Snygg kille o spela kan han, men han kanske inte borde sjunga.

Det blir spännande att följa hur relationen mellan Gunilla och Carl Jonathan utvecklar sig.