Nya detaljer om Madeleines lyxliv med Chris

Nu avslöjas allt mer om Madeleines och Chris flådiga lyxliv i Florida.
Prinsessparet ägnar sig inte bara åt lata dagar på stranden och shoppping i stora varuhus med air-condition.
Prinsessan och hennes make umgås även med kända mångmiljonärer under avslappande former.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2019-01-31 kl 18:05 |

ProvaPremium

Augusti-bomben kom den att kallas. Prinsessan Madeleines, 36, och Chris O’Neills, 44, överraskande lyxflykt till Florida.

Paret gav fanken i alla plikter och istället för att representera det skattefinansierade kungahuset valde man att slå sig ner i en 750 kvadratmeter stor lyxvilla i Miami.

Bild 1 av 7madeleine chris parnevik stor1 1 - Stoppa Pressarna

Nu framkommer mer detaljer om prinsessan Madeleines och maken Chris behagliga drönartillvaro i Florida.
Bild 2 av 7madeleine parnevik stor - Stoppa Pressarna

Chris och Madeleine umgås gärna med Jesper och Mia Parnevik som praktiskt nog råkar vara mångmiljonärer.
Bild 3 av 7madeleine intervju stor 1 - Stoppa Pressarna

Paret lyckades släpa sig hem till Sverige över jul för att bland annat fira plikttrogna drottning Silvia på hennes 75-årsdag.
Bild 4 av 7madde semester stor4 1 - Stoppa Pressarna

Madeleine och Chris valde att bosätta sig i Miami för maximal njutning i solen. Madeleine älskar att leka med mobilen.
Bild 5 av 7madde semester stor - Stoppa Pressarna

Chris och Madeleine gör allt för att slippa representera det svenska kungahuset vars skattefinansiering givit dem så mycket.
Bild 6 av 7- Stoppa Pressarna

Det här är Madeleines enda "arbetsinsats" det senaste halvåret. Hon var i New York på Childhoodgalan och på dagens lyssnade hon på mamma Silvia i FN.
Bild 7 av 7- Stoppa Pressarna

Madeleine är ute och cyklar är det många som anser. Hon tar inte ansvar för sin prinsesstitel utan lever lyxliv i Florida istället för att göra rätt för sig.

Villan ligger självfallet i en gated community – där grannarna består av andra mycket välbeställda amerikaner och européer. I den stora trädgården finns det inte mindre än två pooler och exotiska fruktträd för en maximal lyxupplevelse. Prinsessfamiljen betalar hisnande 200 000 kronor i månaden för sitt exklusiva château. 

Men det händer att Chris och Madeleine lämnar lyxvillan med sju sovrum för att umgås med goda vänner i en annan exklusiv miljö. Prinsessan och hennes amerikanske make är goda vänner med mångmiljonären Jesper Parnevik, 53, och hans hustru Mia Parnevik, 50.

Madeleine har länge varit god vän med Parneviks, hon lärde känna Mia genom golfhustruns engagemang i Childhood Foundation.

Mia Parnevik är, till skillnad från de flesta svenska skattebetalarna, glad över att Madeleine och Chris har etablerat en drönartillvaro under Floridas sol.

– Det är härligt för dem. Hon känner sig, de känner sig nog ganska hemma. Det är skönt för dem att bo nånstans där man får skapa sig… ja, som vi kände från början, säger Mia Parnevik och tänker på det faktum att Jesper Parnevik länge var känd som underhållaren Bosse Parneviks, 80, son istället för att skapa något av egen kraft.

Hon utvecklar sitt resonemang och drar en parallell till Madeleine: 
– För Jesper var det ju otroligt skönt att komma hit och göra sin egen grej och skapa sitt eget namn. Det blir ju inte så för dem någonsin för dem eftersom hon är prinsessa, men jag tror ändå det blir lite lättare att få vara sin egen, säger Mia Parnevik till Expressen.

Det var länge sedan prinsessparet besökte Parneviks som bor i Jupiter omkring 14 mil norr om Miami.

– Vi har inte setts så mycket här på sista tiden. Vi har försökt att få till middagar, men vi har inte lyckats att få ihop alla scheman. Och de har ju småbarn, det är ju inte liksom riktigt ”nu tar vi alla kidsen och drar”. Men ja, de är fantastiska, säger Mia Parnevik.