Kungligt

Kronprinsessan Victorias vackra modesuccé

Hon har fullt upp – minst sagt.
Victoria har officiellt namngett Slussen efter sig själv och deltagit vid Världsvattenveckan.
Och åter har kronprinsessan hyllats för sina läckra klädval.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2022-09-01 kl 13:05 |

ProvaPremium

Arbetet efter sommarvilan har rivstartat för vår tronarvinge Victoria, 45.

Hon har farit land och rike runt och varit på bondgård, överlämnat fana på militärregemente, delat ut pris på ”Stockholm Junior Water Prize” och officiellt namngett ett av huvudstadens mest kända landmärken, Slussen, efter sig själv till ”Victoriaslussen”.

Bild 1 av 6

Kronprinsessan Victoria begraver sig i arbete och försöker rida ut stormen med Daniel. Kommer det räcka?
Bild 2 av 6

Den här veckan har gått i vattnets tecken. Hon anlände till Världsvattenveckan i en attraktiv och moderiktig högt slitsad havsblå klänning från Odd Molly med snygga matchande pumps.
Bild 3 av 6

På Världsvattenveckan så bytte hon look mellan engagemangen. Till prisutdelningen på kvällen hade hon svidat om till en Jennifer Blom-klänning där svanen på bröstet representerade ”vattnet”.
Bild 4 av 6

Här ses hon tillsammans med pristagaren Annabelle Rayson och Siwis Peter Forsman.
Bild 5 av 6

Dagen efter hade hon hedersuppdraget att inviga och officiellt namnge ett av huvudstadens viktigaste landmärken, nya Victoriaslussen. Här inviger hon den tillsammans med Stockholms stads, svartklädda, finansborgarråd Anna König Jerlmyr.
Bild 6 av 6

En stolt kronprinsessa fick öppna den nya slussluckan och ge platsen namn efter sig själv.

De senaste dagarnas arbete har gått i vattnens tecken och hennes klädval har följaktligen dominerats av den blå färgen och annat som kopplas till vatten.

Hög slits

När kronprinsessan deltog vid den viktiga Världsvattenveckan (World Water Week 2022) i Stockholm, där experter, beslutsfattare och innovatörer från hela världen diskuterar vattenfrågor, så var det en snygg, tuff och modern prinsessa som anlände.

Hon var klädd i en attraktiv och högt slitsad blommig klänning – naturligtvis i havsblått – från Odd Molly och därtill matchande högklackade pumps. Kronprinsessan visade åter att hon sällan missar att välja kläder efter uppdragets art.