Kokainhärvan

Prins Daniels första fest utan kokainvännen

Det var någon som saknades.
Festen tog aldrig riktigt fart.
Prins Daniel saknade sin kokainvän när han drog ihop sitt nätverk.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-31 kl 15:37 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar rapporterat om prins Daniels, 48, vän som togs av polisen med kokain. Det var i början av juni som den kände tv-profilen blev påkommen av en kvinnlig knarkspanare.

Tv-mannen, som är framgångsrik företagare, betedde sig märkligt i toalettkön på nattklubben Tyrol på Gröna Lund i Stockholm. Han kastade en snusdosa till en manlig vän i kön och då väcktes polisens intresse.

Bild 1 av 10Till vänster ser vi prins Daniel vid ett middagsbord. Till höger ser vi en pixlad bild av tv-mannen och längst till höger strängar med kokain.till höger

Han måste gå vidare. Prins Daniel har haft sin första Fellowship-fest utan den dömde kokainvännen. Den riktiga feststämningen ville dock inte infinna sig.
Bild 2 av 10prins daniel affar stor2 - Stoppa Pressarna

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel är skakade efter uppståndelsen kring kokain-kändisen som prinsen har en nära relation till.
Bild 3 av 10prins daniel kokain van stor 1 - Stoppa Pressarna

Det var Stoppa Pressarna som kunde avslöja prins Daniels nära samarbete med knarkkändisen vilket gjorde kungen rasande. Relationen med Victoria blev återigen svajig.
Bild 4 av 10Prins Daniel Knarkuppror Stor - Stoppa Pressarna

Prins Daniels val att inte agera efter kokainskandalen riskerade hela hans organisation Prins Daniels Fellowship. Nu har han sparkat mannen som en följd av Stoppa Pressarnas avslöjanden.
Bild 5 av 10prins daniel knarkharva vd stor 1 - Stoppa Pressarna

En känd företagsledare vittnar även om att han tog kokain hos prins Daniel på gymkedjan Balance.
Bild 6 av 10tvprofil knark barcelona - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna har avslöjat hur prins Daniels vän tillika knarkkändisen lever i utlandet. Han bor i Barcelona där det arrangeras många chemsex-fester. Nu är mannens relation inne i en djup kris.
Bild 7 av 10kungen knark prins daniel stor - Stoppa Pressarna

Kungen har reagerat starkt på Stoppa Pressarnas avslöjande och sagt till prins Daniel på skarpen. Det var dock inte förrän drottning Silvia tog till orda som prinsen lyssnade. Hela kokain-turbulensen kring prins Daniel har påverkat kungafamiljen starkt.
Bild 8 av 10prins daniel kokain droger stor - Stoppa Pressarna

Prins Daniel har, trots att vännen är dömd för narkotikabrott, ställt sig bakom knarkkändisen. Det blev ohållbart och till slut var prinsen tvungen att agera.
Bild 9 av 10Kristoffer Ahlbom Nybrogatan Stor1 - Stoppa Pressarna

Nattklubbsprofilen Kristoffer Ahlbom är en person som prins Daniel umgåtts med tidigare. Sedan satte Victoria stopp för detta då krogprofilen öppet skämtat om kokain.
Bild 10 av 10prins andrew pinsamma bilder 1 - Stoppa Pressarna

Pedofilskandalen kring den numera avlidne Jeffrey Epstein fortsätter att förfölja prins Andrew. Nu kommer jämförelser mellan prins Daniel och den brittiske kungligheten.

Tv-mannen visiterades och i snusdosans lock låg en liten Red line-påse med 0,41 gram kokain. Den kände mannen erkände på plats och sedermera kom han att dömas till dryga dagsböter på sammanlagt 68 000 kronor, han tvingades även erlägga 800 kronor till Brottsofferfonden.

Aktuell i tv-program

Mannen har medverkat i ett stort antal tv-produktioner genom åren i Kanal 5, TV4, TV3 och SVT.

Han är just nu aktuell i ett tv-program som inte kunde stoppas – allt var inspelat, klippt och producerat innan tv-mannen greps.