Relation

Stjärnan i Arvingarna om Casper Janebrinks otrohet

Ett tungt besked.
Nu kommer domen över Casper Janebrink och hans otrohet.
Bandkollegan Kim Carlsson kan inte hålla tyst längre.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-08-31 kl 19:01 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade den egentliga anledningen till skilsmässan mellan Casper Janebrink, 52, och hans hustru sedan 18 år tillbaka, Helena Janebrink, 44.

Den stora stjärnan i Arvingarna blev påkommen med att vara konstant otrogen.

Bild 1 av 6Till vänster ser vi Casper Janebrink i en guldblommig kavaj, han ser skamsen ut. Till höger ser vi Kim Carlsson, Tommy Carlsson och Lars

Det blev lite spänt i Arvingarna efter Casper Janebrinks uppmärksammade otrohet.
Bild 2 av 6Till vänster i bild ser vi Helena Janebrink, hon ser glad ut. Till höger i bild ser vi sångaren Casper Janebrink i orangea skjorta och jeans, hans står bredvid Therese Andersson som bär en vit sommarklänning.

Tidigare har det kommit uppgifter om att Helena Janebrink ångrar skilsmässan och vill återförenas med Casper Janebrink.
Bild 3 av 6Casper Janebrink Lasseman Kvinnorna Stor - Stoppa Pressarna

Casper Janebrink har valt att inte låta Arvingarna träffa hans son. Det hela är lite känsligt då "Lasseman" stod mycket nära Helena Janebrink.
Bild 4 av 6helena janebrink casper stor - Stoppa Pressarna

Casper Janebrink var otrogen mot ex-hustrun Helena Janebrink och skilsmässan blev ett faktum.
Bild 5 av 6Casper Janebrink Nytt Hus Stor - Stoppa Pressarna

Casper Janebrinks bosatte sig i ett enklare hus i Floda där Therese Andersson sedermera flyttade in.
Bild 6 av 6casper janebrink pakommen stor 15 - Stoppa Pressarna

Helena Janebrink såg i parets gemensamma elektroniska kalender att Casper Janebrink skulle på ultraljudsundersökning med älskarinnan. Då tog det slut, en vecka efter skilsmässan var lyxvillan såld. Nu talas det om återförening.

Sångarens hustru upptäckte en notering i parets gemensamma elektroniska kalender – Casper skulle på ultraljudsundersökning med sin älskarinna Therese Andersson, 33, och hade skrivit in det i klartext.

Skilsmässan ett faktum

Där och då dog Helenas känslor för sin man som hon träffade första gången för 23 år sedan. Skilsmässan var ett faktum bara dagar senare.

Frontfiguren i Arvingarna talade om ”vänskap” och ”gå skilda vägar” på sina sociala medier men i själva verket var det en härva av sex och otrohet som låg bakom.

Två månader efter att begäran om skilsmässa inkommit till tingsrätten i Alingsås kunde Stoppa Pressarna avslöja sanningen.

För drygt två år sedan träffade den sexige sångaren fastighetsmäklaren Therese Andersson på ett gym i Partille. De blev kompisar och lärde känna varandra.

Gravid med sångaren

För Therese Andersson var det en jackpot att få lära sångaren i Arvingarna – ända sedan hon var fem år gammal och gruppen triumferade med ”Eloise” Melodifestivalen 1993 hade hon varit ett stort fan – nu fick hon plötsligt träna och tjôta tillsammans med Casper Janebrink.

Efter en tid övergick vänskapen i något annat, en romans kom att inledas. Strax före jul förra året blev Therese gravid med sångarens barn – något som Stoppa Pressarna avslöjade. Snart, i september, väntas barnet födas.

Idag har Casper och Therese kommit att bli alltmer etablerade som par och mycket tyder på att de kommer bo tillsammans i höst. Helena Janebrink har försökt gå vidare med ett eget lyxboende i centrala Göteborg.

För Casper Janebrink har otroheten såklart varit känslig, han var medveten om att han och Arvingarnas image kunde ta skada – därav det första förljugna meddelandet om en separation i största samförstånd.

Lars ”Lasseman” Larsson, 50, är den i bandet som uppges ha tagit mest illa vid sig, han har alltid haft ett gott öga till Helena Janebrink och otroheten kom att sprida dålig stämning.

Nu försöker bandet trots allt blicka framåt. Snart är det premiär för bandets första krogshow ”I love Arvingarna” och repetitionerna pågår för fullt.

Gliringar mot Casper

Gitarristen Kim Carlsson, 50, blev morfar före sommaren och han är glad att det inte är han som ska bli pappa igen på gamla dagar.

– Det är väl bara roligt. Det är väl så som det är med livet. Jag känner själv att jag inte skulle vilja hamna i den situationen men det kan man inte göra något åt, så som livet är ibland, säger Kim Carlsson till Hänt och tillägger:

– Jag är glad att jag är morfar och inte pappa i alla fall.

Kim Carlsson berättar att det har varit en hel del gliringar gentemot Casper.

– Jo, men vi har skojat om det. Men sen är det så att när barnet väl kommer så kommer det kännas helt naturligt och alla kommer tycka jättemycket om den. Så är det ju alltid men det är klart att man gett lite gliringar. Vi har skojat lite om det, säger Kim Carlsson.

Han avslöjar även att hela bandet har träffat Therese Andersson vid flera tillfällen så bli inte förvånade om hon snart har officiell status som flickvän till Casper Janebrink. Något som naturligtvis kommer svida för Helena Janebrink som nu försöker gå vidare.