Kungens okända koppling till porrindustrin

Han är länken som knyter ihop allt.
I dokumentären ”Svenska synden” spekuleras det kring kungens relation till porrdirektören Berth Milton och hans imperium Private.
Flera personer med bakgrund i porrvärlden kan bevisligen kopplas till vår monark.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2019-05-20 kl 16:25 |

ProvaPremium

Viaplays dokumentärserie ”Svenska synden” i fem delar är en inträngande dokumentär om porrdirektören Berth Milton Jr, 63.

Han tog över porrföretaget Private från sin far och utvecklade imperiet till ett börsnoterat miljardföretag.

Bild 1 av 10

Flera personer med bakgrund i porrbranschen kan kopplas till vår kung.
Bild 2 av 10

Numera framlidne Berth Milton Sr grundade porrföretaget Private på 60-talet.
Bild 3 av 10

I en ny dokumentär på Viaplay för Berth Milton fram konspirationsteorier kring kung Carl Gustaf.
Bild 4 av 10

Advokat Marko Tuhkanen är anlitad av Berth Milton som vill få resning i skattetvisten som handlar om 500 miljoner kronor.
Bild 5 av 10

Författaren och journalisten Thomas Sjöberg medverkar i dokumentären "Svenska synden". Han skrev skandalboken "Den motvillige monarken".
Bild 6 av 10

Michelle Holmgren hjälper sin sambo Berth Milton Jr med att rentvå hans namn.
Bild 7 av 10

Nu dras kungen på nytt in i ett sammanhang med porr.
Bild 8 av 10

Berth Milton Sr var känd för att ständigt fotografera, även vid sexfester. I dokumentären spekuleras det om att han fångat Carl XVI Gustaf på bild?
Bild 9 av 10

Kungen var mycket populär hos kvinnorna under sin tid som ungkarl. Nu framgår tydliga kopplingar mellan kungen och porrindustrin.
Bild 10 av 10

En av kungens släktingar är idag gift med en tidigare porrskådespelerska som medverkade i grova sexfilmer.

Men efter att han förlorat en tvist mot svenska skattemyndigheten är Berth Milton i dag skyldig närmare 500 miljoner kronor i skatt och av hans forna imperium återstår platt intet.

I dokumentärserien får tittarna följa porrkungens kamp för upprättelse och i del tre framförs olika spekulationer om att kungahuset kan ha konspirerat mot Berth Milton som hämnd för att han vägrade förse kungahuset och dess vänner med vacka flickor för njutningsfulla syften.

Berth Milton har fler teorier om vad han blivit utsatt för och hävdar bland annat att medlemmar i kungahuset kan ha haft intresse av att krossa porrimperiet och dess direktör.

Mycket av det som framförs är som sagt rena spekulationer, men i dokumentären framgår det dock att det finns flera konkreta personkopplingar mellan kungen och porrindustrin.