Yrkesliv

Madeleines skarpa order till Chris på svensk mark

De har landat.
Prinsessan Madeleines första åtgärd på svensk mark var att instruera maken Chris O’Neill.
Nu vet amerikanen vad som gäller.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-06-06 kl 06:06 |

ProvaPremium

Prinsessan Madeleine, 40, och Chris O’Neill, 48, kom med årets mest överraskande kunganyhet när hovet plötsligt lät meddela att paret flyttar tillbaka till Sverige.

Beskedet kom som en blixt från klarblå himmel och mellan raderna har hovet låtit påskina att flytten sker för barnens skull. Prinsessan vill att de ska få en ”svensk uppväxt”.

Bild 1 av 6

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att prinsessan Madeleine har givit tydliga order till sin make inför sverigebesöket. Chris måste skärpa sig!
Bild 2 av 6

Prinsessan Madeleine avskyr uppmärksamhet. Hon har till och med bluffat för att hålla sig undan. Med Chris vid sin sida är det dock svårt att inte uppmärksammas.
Bild 3 av 6

Prinsessan Madeleine tvingades vara själv på Victoriadagen. Chris flydde fältet.
Bild 4 av 6Prinsessan Madeleine ser allvarlig ut i en vacker klänning.

Prinsessan Madeleine har det inte alltid så lätt med sin make.
Bild 5 av 6Till vänster ser vi en bister prinsessan Madeleine i en rosa kavaj. Till höger ser vi Chris O'Neill le generat, han böjer sitt huvud.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har haft en emotionell resa. Nu kommer ett nytt besked om amerikanen
Bild 6 av 6

Det var tänkt som en romantisk återförening i slutet av sommaren. Men middagen på restaurang Italiano i Stockholm slutade i en katastrof för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill som började bråka.

Stoppa Pressarna har emellertid avslöjat att flytten sker dels som en följd av att prinsessan vantrivts i Florida där hon blivit socialt isolerad, dels som en följd av äktenskapliga problem.

Chris O’Neill har haft svårt att foga sig och det har blivit extra tydligt i hans relation till Sverige.

Avskyr Sverige

Det är inte hemlighet att finansmannen avskyr sin hustrus hemland. Chris O’Neill har gjort sitt bästa för att undvika Sverige och riktigt illa var det förra sommaren då han stack till London över midsommar – utan sin familj.