Meghan Markles hemliga flyttplaner

Meghan Markle är återigen i blåsväder.
Hertiginnan har ett team med Hollywood-agenter och advokater som arbetar för henne.
Nu spekuleras det om att amerikanskan planerar att delvis bosätta sig i USA.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2019-09-09 kl 05:02 |

ProvaPremium

Meghan Markle, 38, väcker massor av känslor i England, många upprörs titt som tätt av amerikanskans beteende och klädsel.

Och inte lär känslorna bli mindre heta av det senaste avslöjandet. Det visar sig att Meghan, som hade en stabil karriär i Hollywood innan hon träffade prins Harry, 34, har behållit sina agenter från tiden i filmstaden.

Bild 1 av 7

Meghan Markle uppges vara på väg att flytta tillbaka till USA. Hon har kvar sina Hollywoodagenter och advokater.
Bild 2 av 7

Meghan Markle var precis i New York och där träffade hon Anna Wintour som är chefredaktör för Vogue och som har förhandlat med hertiginnan om att hon ska bli krönikör i magasinet.
Bild 3 av 7

Hysterin kring Meghan och Harry är fullständig och paret räknar med att få en mindre påpassad tillvaro i USA.
Bild 4 av 7

Meghan och Kate uppges ha svårt att komma överens och det har även påverkat bröderna Harrys och Williams relation. Kanske en flytt till USA skulle kyla ned de heta känslorna?
Bild 5 av 7

Meghan Markle har kvar sina agenter som uppges förhandla om villkoren för en barnbok som Meghan ska ha skrivit.
Bild 6 av 7

Prins Harry och Meghan har den senaste tiden hamnat i en mängd kontroverser. Bland annat har deras flitiga flygande med privatplan kritiserats.
Bild 7 av 7

Meghan Markle är ständigt påpassad och hon har haft lite svårt med den kungliga etiketten ibland. Drottningen uppges i grund och botten tycka om amerikanskan även om hon har retat sig lite på några av Meghans tendenser att vara en diva gentemot personalen vid hovet.

Den brittiska kungligheten har både en agent, en advokat och en affärsmanager som tar hand om hennes olika engagemang. Nu misstänker man att hertiginnan, i likhet med prinsessan Madeleine, 37, håller på och förhandlar om en barnbok.

Buckingham Palace uppges vara mycket irriterade då det gängse är att den typen av förhandlingar sköts av det engelska hovets egna jurister och rådgivare.

Agenten Nick Collins, affärsrådgivaren Andrew Meyer och advokaten Rick Genow är teamet av personer som arberat i det tysta för hertiginnan, avslöjar The Sun.