Så blåste drottning Elizabeth turistgruppen

Torr brittisk humor.
Drottning Elizabeth må vara 93 år men skämtlynnet är det inget fel på.
Nu avslöjas hur den engelska kungligheten lurade upp amerikanska turister på läktaren.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2019-09-06 kl 06:04 |

ProvaPremium

Drottning Elizabeth, 93, har det brittiska imperiet på sina späda axlar.

Men den rutinerade regenten är en tuffing och hon har genomlevt både världskrig, Falklandskrig och ett otal premiärministrar. Dessutom har drottningen humor och massor av glimt i ögat.

Bild 1 av 6

Drottning Elizabeth bar sin mer "lantliga" utstyrsel när hon stötte ihop med en grupp amerikanska turister.
Bild 2 av 6

Det var vid drottningens skotska slott Balmoral som de amerikanska turisterna pratade med drottningen utan att ha en aning om att det var hon.
Bild 3 av 6

Drottning Elizabeth uppges vara väldigt förtjust i Balmoral, det är slottet hon trivs bäst på.
Bild 4 av 6

Balmoral Castle vid floden Dee i Aberdeenshire, Skottland, är brittiska drottningen Elizabeth II:s privata residens. Drottning Viktoria och prins Albert började hyra slottet 1848 av hertigen av Fife. Prins Albert köpte egendomen 1852 och lät åren 1853–56 utöka och bygga om slottet.
Bild 5 av 6

Hela augusti och september ser drottningen till att vara på Balmoral.
Bild 6 av 6

På de stora ägorna kring slottet kan drottningen slappna av och ägna sig åt sina friluftsintressen.

Och just drottning Elizabeths humor är något som en grupp med amerikanska turister fick glädjen att erfara. Turistgruppen besökte slottet Balmoral i Skottland när kungligheten skojade till det rejält.

Drottningen var enkelt klädd i tweed och med sin berömda scarf på huvudet som hon brukar ha över huvudet när hon är ledig och befinner sig på landsbygden.

De amerikanska turisterna fattade tycke för den lilla gumman och frågade henne om hon bodde i närheten och om hon någonsin hade träffat drottningen. Drottning Elizabeth hade bara en livvakt med sig, en lite äldre gentleman i civila kläder.

Drottning Elizabeth fann sig blixtsnabbt och svarade att hon bor i närheten och att hon ”aldrig hade mött drottningen, men han har mött henne flera gånger”, sa Elizabeth och gjorde en gest mot sin livvakt.