Mest läst just nu:

Nya detaljer om Madeleines lyxliv med Chris

Nu avslöjas allt mer om Madeleines och Chris flådiga lyxliv i Florida.
Prinsessparet ägnar sig inte bara åt lata dagar på stranden och shoppping i stora varuhus med air-condition.
Prinsessan och hennes make umgås även med kända mångmiljonärer under avslappande former.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2019-01-31 kl 18:05 |

ProvaPremium

Augusti-bomben kom den att kallas. Prinsessan Madeleines, 36, och Chris O’Neills, 44, överraskande lyxflykt till Florida.

Paret gav fanken i alla plikter och istället för att representera det skattefinansierade kungahuset valde man att slå sig ner i en 750 kvadratmeter stor lyxvilla i Miami.

Bild 1 av 7

Nu framkommer mer detaljer om prinsessan Madeleines och maken Chris behagliga drönartillvaro i Florida.

Bild 2 av 7

Chris och Madeleine umgås gärna med Jesper och Mia Parnevik som praktiskt nog råkar vara mångmiljonärer.

Bild 3 av 7

Paret lyckades släpa sig hem till Sverige över jul för att bland annat fira plikttrogna drottning Silvia på hennes 75-årsdag.

Bild 4 av 7

Madeleine och Chris valde att bosätta sig i Miami för maximal njutning i solen. Madeleine älskar att leka med mobilen.

Bild 5 av 7

Chris och Madeleine gör allt för att slippa representera det svenska kungahuset vars skattefinansiering givit dem så mycket.

Bild 6 av 7

Det här är Madeleines enda "arbetsinsats" det senaste halvåret. Hon var i New York på Childhoodgalan och på dagens lyssnade hon på mamma Silvia i FN.

Bild 7 av 7

Madeleine är ute och cyklar är det många som anser. Hon tar inte ansvar för sin prinsesstitel utan lever lyxliv i Florida istället för att göra rätt för sig.

Villan ligger självfallet i en gated community – där grannarna består av andra mycket välbeställda amerikaner och européer. I den stora trädgården finns det inte mindre än två pooler och exotiska fruktträd för en maximal lyxupplevelse. Prinsessfamiljen betalar hisnande 200 000 kronor i månaden för sitt exklusiva château. 

Men det händer att Chris och Madeleine lämnar lyxvillan med sju sovrum för att umgås med goda vänner i en annan exklusiv miljö. Prinsessan och hennes amerikanske make är goda vänner med mångmiljonären Jesper Parnevik, 53, och hans hustru Mia Parnevik, 50.

Madeleine har länge varit god vän med Parneviks, hon lärde känna Mia genom golfhustruns engagemang i Childhood Foundation.