Rennomésnyltning

Okänd man samlade in miljoner till prinsessan Madeleine

Stora ord.
Prinsessan Madeleine var i New York för att samla in pengar till Childhood Foundation.
Nu tar en okänd man åt sig äran.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2023-10-30 kl 06:01 |

ProvaPremium

Prinsessan Madeleine, 41, må ligga lågt med sina kungliga plikter. Den vackra prinsessan lever helst lyxliv i Florida med sol och drinkar invid poolkanten, shopping i svala gallerior och Spa-besök.

Det är dock ingen som tvivlar på hennes engagemang i Childhood Foundation. Även om Madeleine trivs bäst när hon är ledig så ställer hon alltid upp och hjälper till med stiftelsen där hon är vice hedersordförande.

Bild 1 av 6

En okänd man tar åt sig äran av att ha samlat in tio miljoner kronor till prinsessan Madeleines stiftelse Childhood Foundation.
Bild 2 av 6

Författaren Roger Lundgren var i New York på Childhood Foundations middag. Han skriver att "vi" samlat in tio miljoner kronor. Såvitt känt har han dock ingen formell position eller funktion i Childhood Foundation.
Bild 3 av 6

Drottning Silvia känner Roger Lundgren, frågan är vad hon tycker om hans senaste tilltag.
Bild 4 av 6

Kronprinsessan Victoria har träffat Roger "Royal-Roger" Lundgren flera gånger.
Bild 5 av 6

Roger Lundgren och drottning Silvia har mötts många gånger genom åren.
Bild 6 av 6

Roger Lundgren hävdar även att han är vän med drottning Camilla av England.

Childhood Foundation grundades av drottning Silvia, 79, och hon har verkligen sett till att Madeleine kommit in på ett fint sätt i verksamheten.

Arbetar ofta i det tysta

Och det är ett äkta och djupt känt engagemang som prinsessan hyser för de minsta i vårt samhälle. Madeleine arbetar ofta i det tysta åt stiftelsen och rycker in och hjälper till med allt möjligt – hon är inte bara en vacker galjonsfigur.

Nyligen var prinsessan Madeleine i New York för en stor insamlingsmiddag för Childhood Foundation. En riktigt skräll var att hon lyckades få med sin buttre och alltid lika arrogante make Chris O’Neill, 49.