Relation

Prins Daniel isolerar Victoria från väninnorna

Det är något som inte stämmer.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att prins Daniel isolerar Victoria.
Det är bara när maken är bortrest som kronprinsessan vågar umgås med barndomsvännerna.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-09-05 kl 20:03 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar avslöjat att äktenskapsproblemen mellan kronprinsessan Victoria, 45, och prins Daniel, 48, återigen har tagit fart. Hela sommaren på Solliden var det spänt mellan de bägge och hösten har inte börjat bra.

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att prins Daniel alltmer isolerar sin hustru – han uppskattar inte hennes umgänge med barndomsvännerna.

Bild 1 av 8Till vänster ser vi en stram prins Daniel i mörk kostym, till höger ser vi en hukande kronprinsessan Victoria i en randig tröja, hon ser rädd ut.

Anledningen till att Victoria ville skiljas var den "allvarlig incident" där Daniel spelade en av huvudrollerna.
Bild 2 av 8Till vänster ser vi kronprinsessan Victoria i grön dress, hon ser sammanbiten ut, bakom henne ser vi prins Daniel i mörkblå kostym och vit skjorta. Till höger ser vi Regeringskansliet Rosenbad.

Stoppa Pressarna avslöjade att Finansdepartementet arbetat fram en detaljerad plan för en skilsmässa mellan kronprinsessan Victoria och prins Daniel.
Bild 3 av 8Till vänster ser vi prins Daniel i mörk kostym, han sitter vid ett bord och serveras mat. Till göer ser vi kockar i köksmiljö.

Prins Daniel hamnade i bråk med kockarna på Solliden då han ville ha sin egen lunch istället för att äta med övriga kungafamiljen. Nu är det slut på de olaterna.
Bild 4 av 8Till vänster ser vi en bestämd kung Carl Gustaf som drar av sig sin senapsgula kavaj, han bär blå skjorta och röd slips, i mitten ser vi en pool, till höger prins Daniel som trevar efter något i sin innerficka på den mörkblå kostymen.

Kungen blev vansinnig på prins Daniel. Ett stort poolbråk ledde till att kronprinsessan Victoria blev förfärad.
Bild 5 av 8I förgrunden av bilden ser vi en allvarlig kronprinsessan Victoria i grön dräkt, hon ser allvarlig ut. I bakgrunden ser vi prins Daniel i blå kostym, han ser nedslagen ut.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel försöker nu hitta tillbaka till varandra. Victoria gör allt hon kan för att se framåt.
Bild 6 av 8

Prins Daniels val att inte agera efter kokainskandalen riskerade hela hans organisation Prins Daniels Fellowship. Nu har han sparkat mannen som en följd av Stoppa Pressarnas avslöjanden.
Bild 7 av 8

Victoria får knappt träffa sin nära väninna Andrea Brodin, här med sin make Cedric Notz.
Bild 8 av 8

Glada Caroline Nilsson Kreuger beskrivs ofta som Victorias bästa väninna. Nu får kronprinsessan knappt träffa henne.

Kronprinsessan Victoria är en mycket vänfast person. Är man född till kunglighet och att en dag bli statschef kan det vara svårt att veta vilka som är ens verkliga vänner eller vilka som bara är intresserade av glamouren och all pompa och ståt som omger kungahuset.