Relation

Victorias nya äktenskapskris med prins Daniel

Det är inte över.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att äktenskapskrisen med prins Daniel vägrar lägga sig.
Relationen är riktigt problematisk.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-24 kl 19:49 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade strax efter nyår att kronprinsessan Victoria, 45, och prins Daniel, 48, genomgick en svår äktenskaplig prövning. Det gick så långt att Victoria var ytterst nära att ta ut skilsmässa från sin make.

De äktenskapliga problemen hade funnits under en längre tid i relationen men en ”incident” i äktenskapet gjorde krisen av mer akut karaktär över jul- och nyårshelgen.

Bild 1 av 9I förgrunden av bilden ser vi en allvarlig kronprinsessan Victoria i grön dräkt, hon ser allvarlig ut. I bakgrunden ser vi prins Daniel i blå kostym, han ser nedslagen ut.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel försöker nu hitta tillbaka till varandra. Victoria gör allt hon kan för att se framåt.
Bild 2 av 9

Prinsessan Estelle börjar bli så stor nu att hon får officiella plikter. Här är hon med mamma och pappa på uppdrag i Östergötland. Skolan är dock det viktigaste i prinsessans liv och den måste fungera.
Bild 3 av 9Till vänster i bild ser vi kronprinsessan Victoria med uppsatt hår, hon har en randig kavaj och en blå sjal. Hon ser bekymrad ut. Till höger ser vi prins Daniel i en mörkblå kostym, han ser skuldmedveten ut.

Kronprinsessan Victoria har krävt att prins Daniel lägger korten på bordet och berättar sanningen.
Bild 4 av 9

Kronprinsessan Victoria har många officiella plikter och när hon får koppla av och vara lite privat är det extra viktigt för henne. Prins Daniel förväntas stötta henne, men så sker icke, enligt uppgift.
Bild 5 av 9

Kronprinsessan Victoria har reagerat på makens umgänge som hon inte gillar.
Bild 6 av 9

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel är skakade efter uppståndelsen kring kokain-kändisen som prinsen har en nära relation till.
Bild 7 av 9

Det var Stoppa Pressarna som kunde avslöja prins Daniels nära samarbete med knarkkändisen vilket gjorde kungen rasande. Relationen med Victoria blev återigen svajig.
Bild 8 av 9

Nattklubbsprofilen Kristoffer Ahlbom är en person som prins Daniel umgåtts med tidigare. Sedan satte Victoria stopp för detta då krogprofilen öppet skämtat om kokain.
Bild 9 av 9

"Vi försöker kartlägga hur det gick till när kungen fick stämpeln dum i huvudet. Hur gick det till? säger Åsa Linderborg till Aftonbladet. 

Den 20 december hade Svenska Akademien sin traditionella högtidliga sammankomst. Kung Carl Gustaf, 76, drottning Silvia, 78, och kronprinsessan Victoria var traditionsenligt på plats i Börshuset i Gamla Stan i Stockholm.