Arv

Prinsessan Madeleine arvlös på grund av Chris

Tuffa bud.
Prinsessan Madeleines giftermål till Chris O’Neill har fått direkta konsekvenser.
Den svenska kungligheten blev bortplockad från arvet på grund av sin kärlek till den omstridde amerikanen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-04-15 kl 17:50 |

ProvaPremium

Prinsessan Madeleine, 40, bröt sin förlovning med den stilige advokaten Jonas Bergström, 44, efter att han varit otrogen. Den vackra kungligheten var förkrossad.

Madeleine flydde till New York – hon orkade inte med uppståndelsen hemma i Sverige efter det nedriga sveket. Nu försökte hon inrätta sig i en ny tillvaro i världsmetropolen.

Bild 1 av 8

Kungen har en något komplicerad relation till sin svärson. I många avseenden tycker han om Chris samtidigt som amerikanen ofta krånglar till det för prinsessan Madeleine.
Bild 2 av 8

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill skulle flyttat till Sverige i augusti. Nu är allt uppskjutet, minst ett år.
Bild 3 av 8

Prinsessan Madeleines och maken Chris gemensamma middag på krogen Italiano i slutet av förra sommaren förvandlades till en mardröm. Paret rusade ut från restaurangen.
Bild 4 av 8Till vänster ser vi en bekymrad Chris i O'Neill i blå skjorta och en blå sportjacka, till höger ser vi en ledsen prinsessan Madeleine i en rosa klänning.

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine har det inte alltid lätt i äktenskapet.
Bild 5 av 8

Prinsessan Madeleine gör allt hon kan för att skydda sina pengar från Chris O'Neill.
Bild 6 av 8

Prinsessan Madeleine har kungen på sin sida i tvisten med Chris.
Bild 7 av 8

Prinsessan Madeleine vid firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Borgholms slottsruin på Öland. Maken Chris O'Neill var bortrest vilket förvånade många.
Bild 8 av 8

Prinsessan Madeleines är extremt lat. Hon arbetade 13 dagar för kungafamiljen förra året. De svenska skattebetalarna finansierar hennes lyxliv i Florida. Skamligt.

Kärlek var inget hon ägnade en tanke. För Madeleine kändes det som att hon aldrig mer skulle kunna ge sig hän och lita på en man.

Finansman och Playboy

Tiden kom dock att läka såren. Hon träffade den amerikanske finansmannen och playboyen Chris O’Neill, 48,

Under ytan visade det sig att den flamboyante festprissen har ett stort hjärta, omtanke och massor av humor. Madeleine kunde inte låta bli att charmas av den levnadsglade finansmannen med den brokiga bakgrunden.

Det dröjde inte länge förrän Madeleine och Chris var ett par. I juni 2013 gifte paret sig vid en rörande och pampig ceremoni som hela svenska folket följde direkt i tv.