Gravid

Prinsessan Sofias hemliga gravidbeslut på födelsedagen

Ingen kan stoppa henne.
Prinsessan Sofia har redan bestämt sig.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja vem som ska bli fadder åt den kommande bebisen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-12-06 kl 15:34 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade nyligen att prinsessan Sofia, 38, uppges vänta sitt fjärde barn. Väninnorna tippar att födseln sker någon gång i mitten av maj nästa år.

Idag fyller prinsessan Sofia år – Stoppa Pressarna ber att få gratulera! Det känns förstås litet pirrigt att bära på ett nytt litet liv i magen på sin egen födelsedag.

Bild 1 av 6Prinsessan Sofia Gravidbeslut Stor 1 - Stoppa Pressarna

Prinsessan Sofia är mycket populär.
Bild 2 av 6Till vänster ser vi prins Carl Philip och till höger ser vi prinsessan Sofia.

Prinsessan Sofia skyddas fint av sin make, prins Carl Philip.
Bild 3 av 6Prins Daniel Hoststil Stor7 scaled - Stoppa Pressarna

Det glunkas om att prinsessan Sofia bästa vän, William Värnild, har börjat få ett alltför stort inflytande vid hovet. Han brukar stajla sin väninna och kanske han kan inspireras av "Blues" stil i Las Vegas.
Bild 4 av 6prinsessan sofia glamourchock funkisfestivalen 6 - Stoppa Pressarna

Prinsessan Sofia uppges må bra.
Bild 5 av 6Prinsessan Sofia Promenad Stor2 - Stoppa Pressarna

Prinsessan Sofia har blivit av med sina gravidkilon sedan prins Julians födelse.
Bild 6 av 6victoria estelle sommar stor5 - Stoppa Pressarna

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip är lyckliga tillsammans, något som bartendern "Blue" noterat.

Prins Carl Philip, 43, och hans hustru har redan välsignats med tre söner. Enligt uppgift hoppas prinsessan Sofia lite extra mycket på en flicka den här gången.

– Fast det spelar ingen roll såklart, hon kommer vara lika glad vare sig det blir en flicka eller pojke, berättar en väninna.

Avslöjade förra graviditeten

Det är tämligen lång tid kvar av graviditeten och vi kan inte räkna med att hovet bekräftar det hela ännu på ett tag, vilket är både klokt och begripligt.

Den minnesgode läsare kommer säkert ihåg att det var Stoppa Pressarna som i oktober 2020 avslöjade att prinsessan Sofia väntade barn – fem månader senare föddes lille prins Julian, 1.

Nu är det dags igen och redan nu ska prinsessan Sofia ha beslutat sig för vem som ska bli fadder. När prins Julian föddes spekulerades det kring att make up-artisten William Värnild, 37, skulle få äran.

Har bestämt sig för William Värnild

Kungasajten Allt om Kungligt hade med hans namn på listan som tänkbara kandidater.

Nu blev det inte William Värnild, men den här gången ska prinsessan redan ha bestämt sig.

– Det finns ingen som kan få henne att ångra sig, eller stoppa henne. Som jag har förstått det har hon lite dåligt samvete att inte William fick bli fadder åt Julian. Den här gången står han först på listan, avslöjar en väninna till prinsessan Sofia.

William Värnild och prinsessan Sofia har en vänskap som går långt tillbaka i tiden, långt innan hon blev kunglig. Han har under sina 20 år som make up-artist etablerat sig som kändisarnas favorit.

William Värnild har även gästat TV4 vid flera tillfällen och på köpet själv blivit något av en kändis – trots att han inte eftersträvar det.

– Han försöker aldrig lyfta fram sig själv utan istället alla andra han hjälper, jag tror det är den egenskapen Sofia uppskattar mest och nu känns det viktigt för henne att för en gångs skull få lyfta fram William, säger uppgiftslämnaren.

Tunga investerare

I mars i år lanserade William Värnild sin egna sminkkollektion – I Will. Bland investerarna finns bland andra Oriflame-familjen af Jochnick.

William Värnild har under sin framgångsrika yrkesverksamhet noterat att många kvinnor upplever en osäkerhet kring smink, nu har han en vision om att ändra på det.

– De känner att de inte passar i läppstift, eller inte hittar rätt foundation. Jag ville därför skapa ett varumärke som är enkelt att använda. Alldeles för många produkter på marknaden i dag är för avancerade för vanliga konsumenter att behärska. Det gör att vi stänger dörren för många, har William Värnild konstaterat i en intervju i Dagens Industri.

Under två års tid har William Värnild arbetat med varumärket och efter att investerarna gått in satsar prinsessans vän ännu hårdare.

– Jag har fått erbjudanden tidigare om samarbeten men det är först nu jag känner mig redo att göra den här resan. Det har varit en lagom lång process, att hitta rätt fabriker och leverantörer. Utan pandemin hade det gått ett halvår snabbare, har William Värnild konstaterat i Dagens Industri.