Relation

Så fick Victoria reda på Daniels andra kvinna

Ett fasansfullt besked.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja hur kronprinsessan Victoria fick veta att prins Daniel träffade en annan kvinna.
Beskedet kom som en chock.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-09-16 kl 18:13 |

ProvaPremium

Det är väl känt att kronprinsessan Victoria, 45, och prins Daniel, 48, har stora problem i sitt äktenskap. Paret gick ut med något slags ”dementi” men det var nog ingen, inte ens de traditionella lite mer trögrörliga medierna, som tog den på allvar.

Tvärtom var det många som ifrågasatte informationschefen Margareta Thorgrens, 59, omdöme, kompetens och lämplighet för sin befattning.

Bild 1 av 8Till vänster ser vi kronprinsessan Victoria i en grön dräkt, hon ser allvarlig ut. Till höger ser vi prins Daniel i en blå kostym, han ser lite paff ut.

Det är inte känt om prins Daniel har talat om sin kvinnliga vän med kronprinsessan Victoria.
Bild 2 av 8

Kidnappning och utpressning är dessvärre något som kan drabba kungligheter.
Bild 3 av 8Till vänster ser vi prins Daniel som ser lite stökig ut. Till höger ser vi kronprinsessan Victoria som ser bekymrad ut.

Stoppa Pressarna kan nu avslöja prins Daniels stora revansch på Victoria efter den svåra äktenskapskrisen.
Bild 4 av 8Till vänster ser vi kronprinsessan Victoria, snett bakom henne ser vi en pixlad kvinna. Till höger ser vi kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Sveket blev inledningen till äktenskapskrisen. Stoppa Pressarna avslöjade att en kvinna som var Victorias förtrogna kom alldeles för nära prins Daniel.
Bild 5 av 8

Kronprinsessan försöker begrava sig i arbete för att inte ha för mycket tid att fundera. Här inspekterar hon en granatkastare.
Bild 6 av 8Till vänster ser vi kronprinsessan Victoria i grön dress, hon ser sammanbiten ut, bakom henne ser vi prins Daniel i mörkblå kostym och vit skjorta. Till höger ser vi Regeringskansliet Rosenbad.

Stoppa Pressarna avslöjade att Finansdepartementet arbetat fram en detaljerad plan för en skilsmässa mellan kronprinsessan Victoria och prins Daniel.
Bild 7 av 8Till vänster ser vi prins Daniel i mörk kostym, han ser förvånad ut. till höger ser vi en kostymklädd tv-kändis, längst till höger ser vi ett gruppsexrum.

Inte blev det bättre när prins Daniels vän, en tv-kändis, dömdes för kokaininnehav.
Bild 8 av 8

Nattklubbsprofilen Kristoffer Ahlbom är en person som prins Daniel umgåtts med tidigare. Sedan satte Victoria stopp för detta då krogprofilen öppet skämtat om kokain.

Att hovet går ute och dementerar dylika rykten har i princip aldrig skett tidigare. Stoppa Pressarna var den publikation som avslöjade krisen i parets äktenskap. Flera av varandra fullständigt oberoende källor har vittnat och även givit flera detaljer inifrån det dysfunktionella äktenskapet.

Äktenskapliga problem

Man bör ha i åtanke att det vid en publicistisk verksamhet alltid föreligger ett publiceringsunderlag – det här innebär att Stoppa Pressarna har betydligt flera detaljer och mer information om äktenskapet än vad vi  – hittills – valt att publicera.