Relation

Victorias skilsmässa förberedd av regeringen

Högsta nivån inblandad.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att regeringen förberett allt för en skilsmässa mellan kronprinsessan Victoria och prins Daniel.
Regeringskansliet har agerat på initiativ från hovet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-25 kl 19:05 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade den stora äktenskapskrisen mellan kronprinsessan Victoria, 45, och prins Daniel, 48. Paret var ytterst nära att skilja sig. I sista stund blåste kronprinsessan av det hela.

Parets relation har länge präglats av problem. Det har även förekommit oacceptabla äktenskapliga i ”incidenter” och när Victoria blev varse ytterligare en sådan strax före jul bestämde hon sig ­­– kronprinsessan ville skiljas.

Bild 1 av 8Till vänster ser vi kronprinsessan Victoria i grön dress, hon ser sammanbiten ut, bakom henne ser vi prins Daniel i mörkblå kostym och vit skjorta. Till höger ser vi Regeringskansliet Rosenbad.

Stoppa Pressarna avslöjade att Finansdepartementet arbetat fram en detaljerad plan för en skilsmässa mellan kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Nu har krisen tagit ny fart.
Bild 2 av 8

Det har tidigare gått så långt att andra elever på Campus Manilla har skämtat om att kidnappa prinsessan Estelle.
Bild 3 av 8I förgrunden av bilden ser vi en allvarlig kronprinsessan Victoria i grön dräkt, hon ser allvarlig ut. I bakgrunden ser vi prins Daniel i blå kostym, han ser nedslagen ut.

Kronprinsessan Victoria har fått beskedet om att maffian planerar att kidnappa hennes guddotter.
Bild 4 av 8Till vänster i bild ser vi kronprinsessan Victoria med uppsatt hår, hon har en randig kavaj och en blå sjal. Hon ser bekymrad ut. Till höger ser vi prins Daniel i en mörkblå kostym, han ser skuldmedveten ut.

Kronprinsessan Victoria har krävt att prins Daniel lägger korten på bordet och berättar sanningen.
Bild 5 av 8

Kronprinsessan Victoria har länge varit pressad i äktenskapet.
Bild 6 av 8

Kronprinsessan Victorias sommar har dessvärre inte varit så rolig.
Bild 7 av 8

Kronprinsessan Victoria gillar inte prins Daniels dragning till Stureplansstekare.
Bild 8 av 8

Kungen stöttar sin dotter.