Säkerhetsskandal

Barnens raseri mot ÖB Micael Bydéns älskarinna

Ilska och äckel.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja vad ÖB Micael Bydéns barn känner inför hans nya kvinna.
Älskarinnan Linda H Staaf står inte högt i kurs.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-09-15 kl 15:04 |

ProvaPremium

ÖB Micael Bydén, 58, svek sin hustru Anita Carlman, 64, I 33 år hade paret varit tillsammans, varav 23 år som gifta, när den pilske generalen i november förra året plötsligt meddelade sin hustru att han skulle lämna henne.

ÖB förklarade att han skulle bo på sitt officiella residens vid Karlbergs slott på Kungsholmen i Stockholm. Han angav ingen anledning.

Bild 1 av 10Till vänster ser vi ÖB Micael Bydén i fältuniform, han ser förvånad ut, till höger ser vi polismästare Linda H Staaf i uniformsskjorta, hon ser liderlig ut.

ÖB Micael Bydéns älskarinna erkände nyligen. Linda H Staaf orkade inte tiga om skandalen längre. Hon ger Stoppa Pressarna rätt.
Bild 2 av 10

Micael Bydén och Anita Carlman har varit gifta i 23 år. I november 2021 begärde ÖB skilsmässa efter sitt nedriga svek som Stoppa Pressarna avslöjade.
Bild 3 av 10Till vänster ser vi ÖB Micael Bydén i fältuniform, därefter Linda H Staaf, polischef Mats Löfving, och en pixlad polis.

ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf har haft (minst) två älskare inom polisen. Mats Löfving är en av dem. Nu kartläggs hennes sexliv i detalj av åklagare.
Bild 4 av 10Till vänster ser vi ÖB Micael Bydén i fältuniform och försvarsminister Peter Hultqvist i blå kostym. Till höger ser vi en bekymrad ÖB i vit officersskjorta.

Försvarsminister Peter Hultqvist har inte hunnit sparka ÖB Micael Bydén. Det kan en av de första uppgifterna för den nya försvarsministern Pål Jonson.
Bild 5 av 10

Micael Bydén kallas för "Hälsingebocken" av försvarsanställda. Micael Bydén är född och uppvuxen i Gnarp i Hälsingland, därav öknamnet ”Hälsingebocken”.
Bild 6 av 10Till vänster i bild ser vi ÖB Micael Bydén som ser skeptisk ut, han är klädd i en vit officersskjorta, i mitten ser vi en kvinna i ett sovrumsfönster, till höger i bild ser vi polismästare Linda H Staaf i en blå klänning.

Nu är det Lotta, 43, som gäller. Linda H Staaf är inte längre chefernas favorit. ÖB Micael Bydén är rådvill.
Bild 7 av 10

ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf har varit starkt kritiserad och alla hennes amorösa turer fläckar även ned ÖB.
Bild 8 av 10

En chef från Securitas besökte en bordell i Spanien. Företaget har ett avtal med Försvarsmakten men ÖB Micael Bydén vägrar kommentera, exakt den typen av sits man hamnar i om man komprometterar sig själv med en älskarinna.
Bild 9 av 10

Här är ÖB och hans hustru på kungamiddag. Micael Bydén har dolt sin älskarinna, det var Stoppa Pressarna som tog generalen med uniformsbyxorna nere.
Bild 10 av 10

Stig Wennerström kom i likhet med Micael Bydén från flygvapnet. Spionen var dock inte, såvitt känt, otrogen.

En förtvivlad Anita Carlman blev varse sin makes svek först efter att goda vänner till henne och maken berättat att ”Micael hade träffat någon annan”.