Säkerhetsskandal

Barnens raseri mot ÖB Micael Bydéns älskarinna

Ilska och äckel.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja vad ÖB Micael Bydéns barn känner inför hans nya kvinna.
Älskarinnan Linda H Staaf står inte högt i kurs.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-09-15 kl 15:04 |

ProvaPremium

ÖB Micael Bydén, 58, svek sin hustru Anita Carlman, 64, I 33 år hade paret varit tillsammans, varav 23 år som gifta, när den pilske generalen i november förra året plötsligt meddelade sin hustru att han skulle lämna henne.

ÖB förklarade att han skulle bo på sitt officiella residens vid Karlbergs slott på Kungsholmen i Stockholm. Han angav ingen anledning.

Bild 1 av 10Till vänster ser vi ÖB Micael Bydén i fältuniform, han ser förvånad ut, till höger ser vi polismästare Linda H Staaf i uniformsskjorta, hon ser liderlig ut.

ÖB Micael Bydéns barn reagerar starkt mot pappas älskarinna. Linda H Staaf har krossat ÖB:s familj och ilskan är stor.
Bild 2 av 10

Micael Bydén och Anita Carlman har varit gifta i 23 år. I november förra året begärde ÖB skilsmässa efter sitt nedriga svek. Nu kan Stoppa Pressarna avslöja hur parets barn reagerat på pappas svek.
Bild 3 av 10Till vänster ser vi ÖB Micael Bydén i fältuniform, därefter Linda H Staaf, polischef Mats Löfving, och en pixlad polis.

ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf har haft (minst) två älskare inom polisen.
Bild 4 av 10Till vänster ser vi ÖB Micael Bydén i fältuniform och försvarsminister Peter Hultqvist i blå kostym. Till höger ser vi en bekymrad ÖB i vit officersskjorta.

Försvarsminister Peter Hultqvist har inte hunnit sparka ÖB Micael Bydén. Det blir en av de första uppgifterna för den nya försvarsministern.
Bild 5 av 10

Micael Bydén kallas för "Hälsingebocken" av försvarsanställda. Micael Bydén är född och uppvuxen i Gnarp i Hälsingland, därav öknamnet ”Hälsingebocken”.
Hälsinglands landskapsvapen är i svart fält en gyllene bock med röd beväring. Vapnet kröns i likhet med alla landskapsvapen av en hertiglig krona. Vid Gustav Vasas liktåg 1560 var vapnet en tambock stående på alla fyra, men snart omvandlades det till den nuvarande stenbocken stående på bakbenen och det för tankarna till Micael Bydén och älskarinnan Linda H Staaf, menar de som givit ÖB hans nya epitet.
Bild 6 av 10Till vänster i bild ser vi ÖB Micael Bydén som ser skeptisk ut, han är klädd i en vit officersskjorta, i mitten ser vi en kvinna i ett sovrumsfönster, till höger i bild ser vi polismästare Linda H Staaf i en blå klänning.

ÖB:s älskarinna Linda H Staaf syntes genom sovrumsfönstret på Karlbergs slott. Förskräckta kadetter såg Micael Bydéns älskarinna från gårdsplanen vid det anrika slottet.
Bild 7 av 10

Nu sparkas hon efter Stoppa Pressarnas alla avslöjanden. ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf har varit starkt kritiserad och anklagats för inkompetens. Innan hon skaffade ÖB som älskare låg hon med sin chef Mats Löfving och dessförinnan hade hon en annan högt uppsatt polis som älskare. Nu tvingas hon bort från polisen och ska börja på justitiedepartementet där man inte ens vet vilken titel hon ska få.
Bild 8 av 10

En chef från Securitas besökte en bordell i Spanien. Företaget har ett avtal med Försvarsmakten men ÖB Micael Bydén vägrar kommentera, exakt den typen av sits man hamnar i om man komprometterar sig själv med en älskarinna.
Bild 9 av 10

Här är ÖB och hans hustru på kungamiddag. Micael Bydén har dolt sin älskarinna, det var Stoppa Pressarna som tog generalen med uniformsbyxorna nere.
Bild 10 av 10

Stig Wennerström kom i likhet med Micael Bydén från flygvapnet. Såvitt känt var dock Wennerström inte otrogen med någon kvinnlig polismästare som ljög i media och i sitt cv och som hade sin chef som älskare och ytterligare en polis som älskare och som därefter tvingades bort från sin tjänst inom Polisen.

En förtvivlad Anita Carlman blev varse sin makes svek först efter att goda vänner till henne och maken berättat att ”Micael hade träffat någon annan”.