Så styr prinsessan Sofia hela kungafamiljen

Ingen vanlig prinsessa.
På kort tid har Sofia skaffat sig ett stort inflytande i kungafamiljen.
Nu avslöjas vilken egentlig makt dalkullan har bakom de pampiga kulisserna.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2019-01-14 kl 09:38 |

ProvaPremium

Prinsessan Sofia, 34, träffade Carl Philip, 39, en het sommarnatt i Båstad.

De möttes på innestället Pepe’s Bodega 2009 då gemensamma vänner presenterade dem för varandra. Känslor uppstod och det dröjde inte länge innan de var störtförälskade i varandra.

Bild 1 av 6

Prinsessan Sofia är inte bara en vän skönhet. Hon har ett stort inflytande över kungafamiljen och Expressens hovkrönikör Karin Lennmor ger flera exempel.
Bild 2 av 6

De möttes en het sommarnatt 2009 i Båstad. Sedan dess är kärlekssagan ett faktum. Att Sofia och Carl Philip passar bra ihop kan ingen tvivla på.
Bild 3 av 6

Prinsessans Sofias öppna förhållningssätt till sociala medier har påverkat resten av kungafamiljen, menar Expressens hovkrönikör Karin Lennmor.
Bild 4 av 6

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip förgyller varje tillställning med sin närvaro. Här är de på Polarprisgalan.
Bild 5 av 6

Prinsessan Sofia är mycket omtyckt av de andra medlemmarna i kungafamiljen även om det finns uppgifter om att prinsessan Madeleine inte är så förtjust i sin svägerska.
Bild 6 av 6

Prinsessan Sofia har snabbt kommit in i sitt kungliga arbete och hon sköter sina plikter med den äran.

Till en början tvingades prinsen smyga med sin kärlek men till slut blev situationen ohållbar. Carl Philip och Sofia var ett par och ända sedan förlovningen i juni 2014 har vi kunnar följa den lyckliga kärlekssagan. Bröllopet 2015 blev bara ytterligare en markering av de starka känslor Carl Philip och Sofia hyser för varandra. Det går inte att ta miste på att det finns massor av kärlek mellan prinsen och prinsessan.

Men det är inte bara Carl Philip som Sofia från Älvdalen tagit med storm. Hon har påverkat hela kungafamiljen. Det menar Expressens tunga hovkrönikör Karin Lennmor, 62, som ger flera talande exempel i en krönika.