Brott och straff

Silvias panik efter frågan om misstänkta sexköpet

Rädd som en liten skamfylld hare.
Drottning Silvia vågar inte säga sanningen.
Kungligheten fick panik när Expressens reporter frågade henne om Patrick Sommerlaths misstänkta sexköp.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-11-15 kl 20:04 |

ProvaPremium

Efternamnet Sommerlath är på god väg att förknippas med skam, lögner och svek och då tänker vi inte på det faktum att drottningens pappa Walter Sommerlath under många år var medlem i det tyska nazistpartiet.

Nu är det den tidigare nazistens barnbarn Patrick Sommerlath, 52, som ställer till det.

Bild 1 av 7Drottning Silvia Panik Stor - Stoppa Pressarna

Drottning Silvia fick panik när hon fick en fråga om det misstänkta sexköpet. Kungligheten vägrade svara och nu växer skandalen. Drottningen kan aldrig mer med trovärdighet ha synpunkter på trafficking eller prostitution.
Bild 2 av 7Patrick Sommerlath Slottet Stor - Stoppa Pressarna

Polisen misstänker att Patrick Sommerlath gömde sig på slottet hela tiden. Nu ökar pressen på kungen och drottningen och i kövattnet av bordellhärvan kommer utredningen mot Kjell Jansson.
Bild 3 av 7Drottning Silvia Forsta Ord Sommerlath Stor - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna kan avslöja att drottning Silvia har talat med Patrick Sommerlath efter polisens misslyckade jakt på honom.
Bild 4 av 7Patrick Sommerlath Forhor Stor - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna publicerar exklusivt hela polisförhöret med Patrick Sommerlath. Drottning Silvias brorson var misstänkt för att ha köpt sex.
Bild 5 av 7Leif GW Persson Kungen Stor - Stoppa Pressarna

Leif GW Persson är inte nöjd med hur den misstänkte sexbrottslingen Patrick Sommerlath har hanterats av polisen. Kungen uppges ha skyddat honom från de rättsvårdande myndigheterna.
Bild 6 av 7Patrick Sommerlath Gomstalle StorNY - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna avslöjade var Patrick Sommerlath eventuellt gömmer sig.
Bild 7 av 7silvia demens stor4 - Stoppa Pressarna

Drottning Silvia med sina föräldrar Alice och Walter Sommerlath. Tidigare var namnet Sommerlath nedsolkat av Walter Sommerlaths nazistiska förflutna, nu förknippar vi det med ett misstänkt sexköp.

Drottning Silvias, 79, brorson vågade inte infinna sig till rättegång och låta rättsväsendet pröva om han köpt sex i samband med att han besökte en massagesalong som i själva verket var en förtäckt bordell i november 2021.