Hälsa

Silvias stora oro för Chris efter sjukdomsbeskedet

Nu måste han ta sig samman.
Drottning Silvia är oroad över sin svärsons hälsa.
Chris O’Neill behöver en förändring i sin tillvaro.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-04-04 kl 17:29 |

ProvaPremium

Det är bara fyra månader kvar till att prinsessan Madeleine, 40, och Chris O’Neill, 48, flyttar hem till Sverige. Hovet har meddelat att paret ska bo vid hovstallet invid Nybroplan på Östermalm i Stockholm.

Sjurumsvåningen har renoverats för miljontals kronor vid två tillfällen sedan paret tog över den. Det finns gott om plats för hela familjen samtidigt som det har spekulerats om att familjen kanske väljer att bosätta sig någon annanstans än mitt i stan med tanke på barnen.

Bild 1 av 7

Drottning Silvia är uppriktigt oroad över Chris O'Neills hälsa. Det stod nyligen klart efter det trista sjukdomsbeskedet.
Bild 2 av 7

Drottning Silvia ville veta. Kungligheten lät arrangera ett hemligt möte med Chris O'Neill efter otrohetsskandalen även hälsan är en viktig fråga.
Bild 3 av 7

Nu hoppas vi att drottning Silvia snart blir frisk och glad igen.
Bild 4 av 7

Hovet meddelade att drottning Silvia på nytt drabbats av en otäck förkylning. Och som lök på laxen kommer Palestina- och antisemit-skandalen.
Bild 5 av 7

Nu träder han fram med sin nya superkropp. Drottning Silvias frisör och nära vän Roger Morgan är i toppform, kanske hans exempel är något för Chris att följa?
Bild 6 av 7

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar till Sverige i augusti. Redan nu har det blivit tjafs kring parets bostad och nu kan amerikanen stoppas från att komma in i Sverige. Dessutom verkar det svårt att få huset i Florida sålt.
Bild 7 av 7

Chris O'Neill klappar en ponny. Amerikanen har viss respekt för djuret, det kan vara så att han har blivit biten av en häst som ung varför det inte är orimligt att han har lite distans.

För drottning Silvia, 79, är det naturligtvis en jackpot att prinsessan och hennes familj återvänder till Sverige efter fem års turistande i Miami.

Ömmande hjärta

Drottningen står mycket nära sin yngsta dotter – de hyser bägge ett stort och ömmande hjärta för barn vilket inte minst manifesteras genom deras engagemang i Childhood Foundation.

Dessutom får drottningen chansen att träffa sina barnbarn tack vare flytten till Sverige. Allt är dock inte frid och fröjd.