Brott och straff

Skarpa uppmaningen till Sommerlath: ”måste flytta”

Det blir ohållbart.
Nu uppmanas Patrick Sommerlath lämna Drottningholms slott.
Sexskandalen och polisjakten blev för mycket.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-11-25 kl 18:59 |

ProvaPremium

Patrick Sommerlath, 52, har inte bara satt sig själv i klistret genom att hålla sig undan polisens delgivning av åtalet om det misstänkta sexköpet.

Drottning Silvias, 79, brorson har även dragit skam och vanära över hela kungafamiljen och hovet.

Bild 1 av 8

Patrick Sommerlath uppmanades mer eller mindre att flytta från Drottningholms slott efter sexskandalen. Han bor dock kvar och det ter sig som att det var ett tomt hot, en chimär, att kungen satte press på sin släkting.
Bild 2 av 8

Patrick Sommerlath avslöjar sitt okända handikapp som han tror kan gjort att thaimassösen inte erbjöd sig att ha sex med honom.
Bild 3 av 8

Det var på tiden. Nu väljer kungen att ge sin syn på det misstänkta sexbrottet som hans släkting Patrick Sommerlath jagats för.
Bild 4 av 8

Han kommer inte undan. Nu höjs röster för att kung Carl Gustaf ska kunna åtalas.
Bild 5 av 8

Här ser vi riksmarskalken, Hans Excellens Fredrik Wersäll och en papperskorg med en hundbajspåse med använda kondomer. Det är den nya verkligheten som den tidigare hovrättspresidenten numera associeras med.
Bild 6 av 8

Här är kungen och infrysta kondomer från thaisalongen som Patrick Sommerlath besökte.
Bild 7 av 8

Här ser vi drottning Silvia till vänster och till höger ser vi en påse med 27 använda kondomer från salongen där hennes brorson fick hjälp med sin onda rygg.
Bild 8 av 8

Patrick Sommerlath och exfrun Maline på kung Carl Gustafs 70-årsdag. Efter skilsmässan från hustrun fick Sommerlath sin bostad vid Drottningholms slott.

Nu höjs röster för att kung Carl Gustaf, 77, ska bli av med sin åtalsimmunitet och Silvia kommer aldrig mer kunna tala om sin påstådda kamp mot prostitution och trafficking efter att hon inte lyft ett finger för att hjälpa polisen.

Polisrazzior och använda kondomer

Hovets högste tjänsteman, riksmarskalk Fredrik Wersäll, 72, kommer för alltid bli associerad med polisrazzior och använda kondomer.

Hans långa karriär som framstående jurist har gått upp i rök efter hans fega ovilja att ta ansvar och hjälpa polisen.

Patrick Sommerlath skiljde sig från sin hustru 2019 och då fick han flytta in på Drottningholms slott.